gasgastonegr
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σικελια
γεια σας.μόλις γραφτηκα στο σαϊτ.δεν εχω οργανωθει ακομη απλα ειδα και θελω πληροφορίες για σικελία.περσι το καλοκαίρι ήμουν 1 μήνα σαρδινία. παντα με καμπινγ και αυτοκίνητο
Καλώς όρισες στην παρέα μας!καλά ταξίδια σου εύχομαι,Σικελία δεν έχω πάει αλλά θα βρείς πληροφορίες μέσω της αναζήτησης και από τις ταξιδ.ιστορίες...γεια σας.μόλις γραφτηκα στο σαϊτ.δεν εχω οργανωθει ακομη απλα ειδα και θελω πληροφορίες για σικελία.περσι το καλοκαίρι ήμουν 1 μήνα σαρδινία. παντα με καμπινγ και αυτοκίνητο
στο Τράπανι ανεβείτε οπωσδήποτε στο Erice. ο χρόνος είναι λίγος για το εσωτερικό αν μείνει πάντως χρόνος Noto, Caltagirone, Ragusa οι πρώτες επιλογές.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Κεφάλου,Τραπάνι,Αγκρικέντο και Μάρσαλα και απο Κατάνια λέμε να κινηθούμε προς ΜΕσσίνα,Ταορμίνα και Συρακούσες.
Επειδή δεν έχω κλείσει ακόμα ξενοδοχείο απο την πλευρά της Κατάνιας προτείνετε να μείνουμε Κατάνια ή Ταορμίνα;
πολύ σωστά.θα σου προτεινα να μεινεις στην Ταορμινα, οκ ειναι τουριστικη αλλα ταυτοχρονα ειναι και πολυ γραφικη,εχει ωραια εστιατορια,ατμοσφαιρικα μπαρακια και εαν εισαι τυχερος και πετυχεις καμια παρασταση στο αρχαιο θεατρο, θα νοιωσεις τον ουρανό να πλημμυριζει μουσικες..
καλησπέρα..Φίλε Samion αφού είσαι expert σε θέματα σικελίας plz advise
1)επειδή είμαι σε αναζήτηση ξενοδοχείων στο παλερμο α) η Via Montepellegrino(hotel astoria) β) κοντά στο πανεπιστήμιο είναι επικίνδυνες περιοχές;
2)Plz δώσε κάποια tip για νυχτερινή έξοδο σε Παλερμο,κεφαλου....ποτάκι και μουσικούλα οχι ξεφάντωμα...η ηλικία βλέπεις δεν το επιτρέπει...)
Η mondello ενδείκνυται για ποτάκι ή είναι κάτι σαν φαληράκι...?
Τις προτάσεις σου για φαγητό θα τις τιμήσω δεόντως...!!!!
Ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας και καλές διακοπές να έχουμε...!!!