trelokefalonitis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Καλαβρυτα Σ/Κ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας για αλλη μια φορα..
Ετοιμαζομαστε με την παρεα πρωτα ο Θεος να μας εχει καλα καλοκαιρινο ταξιδακι στας Ιταλιας-Ελβετιας....οποτε περιμενω να μου πειτε αν ξερετε κανενα ξενοδοχειο στις παρακατω περιοχες..φθηνο ετσι..
2 διανυκτερευσεις λιμνη Κομο Ιταλια..
2 διανυκτερευσεις Φλωρεντια..
2 διανυκτερευσεις Λουγκανο..
1 διανυκτερευση Μπολζανο..
Ιουλιο θα ειναι η εκδρομη απλα σκεφτομαστε οτι οσο νωριτερα τοσο καλυτερα λεω εγω τωρα...
Επισης να αναφερω οτι δεν θελουμε 5στερα και χλιδες απλα ζεστο νερο πρωινο και ενα παρκιν για τις μηχανες....πολλα ζηταω..????
Μετα απο ενα χρονο αποχης απο εκδρομες ανυπομονο πως και πως....
Για το καραβι εχουμε βρει καποια οικονομικα εισητηρια για Πατρα-Ανκονα αν εχετε και για αυτο γνωσεις τι να πω θα πεσω απο τα συννεφα...

Ετοιμαζομαστε με την παρεα πρωτα ο Θεος να μας εχει καλα καλοκαιρινο ταξιδακι στας Ιταλιας-Ελβετιας....οποτε περιμενω να μου πειτε αν ξερετε κανενα ξενοδοχειο στις παρακατω περιοχες..φθηνο ετσι..
2 διανυκτερευσεις λιμνη Κομο Ιταλια..
2 διανυκτερευσεις Φλωρεντια..
2 διανυκτερευσεις Λουγκανο..
1 διανυκτερευση Μπολζανο..
Ιουλιο θα ειναι η εκδρομη απλα σκεφτομαστε οτι οσο νωριτερα τοσο καλυτερα λεω εγω τωρα...
Επισης να αναφερω οτι δεν θελουμε 5στερα και χλιδες απλα ζεστο νερο πρωινο και ενα παρκιν για τις μηχανες....πολλα ζηταω..????
Μετα απο ενα χρονο αποχης απο εκδρομες ανυπομονο πως και πως....

Για το καραβι εχουμε βρει καποια οικονομικα εισητηρια για Πατρα-Ανκονα αν εχετε και για αυτο γνωσεις τι να πω θα πεσω απο τα συννεφα...