AROUND THE WORLD
Member
Να καταλήξεις...κοίτα ομορφιές...
Ονειρο! Κλεινω εισητηριο τωρα!Να καταλήξεις...κοίτα ομορφιές... View attachment 137629
Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για Λήμνο, αλλά νομίζω ότι οι συγκοινωνίες στο νησί δεν είναι και ό,τι καλύτερο και οι παραλίες δεν είναι αξιομνημόνευτες. Ας μας πει κάποιος που ξέρει..Μια άλλη επιλογή που θα σου πρότεινα να τσεκάρεις -εάν θέλεις κάτι πιο ήρεμο- είναι και η Λήμνος.
Οι παραλίες είναι ίσως από τις καλύτερες του Βορείου Αιγαίου στη Λήμνο. Συνήθως με άμμο, χωρίς να είναι πάγος όπως συχνά στα γύρω νησιά, πολλές και καλές. Πηγαίνοντας για πολλά συνεχόμενα χρόνια σε νησιά του Βορείου Αιγαίου,τουλάχιστον κάθε καλοκαίρι(καμιά φορά και άνοιξη, το Πάσχα), οι παραλίες στη Λήμνο ήταν ευχάριστη έκπληξη.Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για Λήμνο, αλλά νομίζω ότι οι συγκοινωνίες στο νησί δεν είναι και ό,τι καλύτερο και οι παραλίες δεν είναι αξιομνημόνευτες. Ας μας πει κάποιος που ξέρει.
Σύμφωνα με τους όρους του φόρουμ:Paidia eyxaristw poly gia tis idees sas! Tha pliroforithw gia Naxo, Skiatho kai Ko. Isws kai Limno an kai einai plin i kaki synkoinwnia ...
Συμφωνώ απόλυτα.Οι παραλίες είναι ίσως από τις καλύτερες του Βορείου Αιγαίου στη Λήμνο.