Κι εμένα μου φαίνονται πολλά και μ' έβαλες να ψάξω το εισιτήριο. 29 ευρώ λοιπόν ήταν το one way τον Αύγουστο του '20, το λες και γενναία αύξηση!
Αυτό πόνεσε!
Κι εμένα μου φαίνονται πολλά και μ' έβαλες να ψάξω το εισιτήριο. 29 ευρώ λοιπόν ήταν το one way τον Αύγουστο του '20, το λες και γενναία αύξηση!
Χμ, δεν ξέρω. Γιατί είναι αρκετές οι ώρες να φτάσω Κω, και λογικά από εκεί δε θα φεύγει σχετικά νωρίς? Έχεις τσεκάρει ότι φεύγει αργά?Νομίζω πως - πέρα από την πλάκα- με λίγες ώρες παραμονή στο λιμάνι της Κω πρέπει να είσαι κομπλε james
Γκίνια, τις Πέμπτες ειδικά το χάνεις για 15 λεπτά. Φεύγει 11.45 από Κω για Αστυπάλαια, ενώ το άλλο ταχύπλοο φτάνει στην Κω από Σάμο στις 12.00!Χμ, δεν ξέρω. Γιατί είναι αρκετές οι ώρες να φτάσω Κω, και λογικά από εκεί δε θα φεύγει σχετικά νωρίς? Έχεις τσεκάρει ότι φεύγει αργά?
Ε χωρίς να το ψάξω δεν πίστευα ότι το προλάβαινα. Όντως πάντως για λίγο. Η μόνη λύση είναι αεροπλάνο για Κω ή για Ρόδο (σε περίπτωση που βρω κάτι σχετικά φτηνό) και διανυκτέρευση.Γκίνια, τις Πέμπτες ειδικά το χάνεις για 15 λεπτά. Φεύγει 11.45 από Κω για Αστυπάλαια, ενώ το άλλο ταχύπλοο φτάνει στην Κω από Σάμο στις 12.00!
Φαίνεται ενδιαφέρουσα πληροφορία. Αν είναι αξιόπιστο θα μπορεί να συνδυάσει κανείς διακοπές Κρήτη και Δωδεκάνησα!
Ένα χειμώνα (και) αυτό το δρομολόγιο περιμένουμε.Αν είναι αξιόπιστο θα μπορεί να συνδυάσει κανείς διακοπές Κρήτη και Δωδεκάνησα!
Χωρίς πραγματικά να έχω καμία μα καμία διάθεση να υπερασπιστώ τη συγκεκριμένη εταιρεία (το τονίζω αυτό), έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην ώρα μου με ταχύπλοά της (και με το terra jet, και με το worldchampion jet). Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε μερικά δρομολόγια μικρών ταχυπλόων της εταιρείας (π.χ. seajet 2), τα οποία έχουν θέμα με τα ισχυρά μελτέμια των Κυκλάδων και παράλληλα έχουν προσεγγίσεις σε πολλά νησιά. Το δρομολόγιο που θα συνδέει τη Σητεία με τη Ρόδο θα εκτελείται με το paros jet, το οποίο είναι από τα μεγάλα σχετικά ταχύπλοα της εταιρείας. Με μια προσεκτική ματιά στα δρομολόγια που έχει ανακοινώσει η εταιρεία, βλέπω ότι γενικά είνια αρκετά "σφιχτά" στους χρόνους τους (ειδικά όσον αφορά τις παραμονές στα λιμάνια). Δεν αποκλείω μικροκαθυστερήσεις, αλλά μάλλον όχι κάτι το τραγικό. Εξάλλου και πέρσι που είχε μπει για ένα μικρό διάστημα στη γραμμή το Hellenic Highspeed δεν είχε θέμα με τους χρόνους. Η συγκεκριμένη εταιρεία περισσότερο με εκνευρίζει ως προς την τιμολογιακή της πολιτικήΈνα χειμώνα (και) αυτό το δρομολόγιο περιμένουμε.
Αξιόπιστο και Seajets δε γίνεται, εξάλλου άμα δε καθυστερήσει κανένα τρίωρο δεν έχει γλύκα. Γι αυτό είναι και πανάκριβο, για να εκτιμάμε αυτό που έχουμε...
Μα κι εγώ το θίγω πάντα με δόση υπερβολής γι αυτό ακριβώς το λόγο.Η συγκεκριμένη εταιρεία περισσότερο με εκνευρίζει ως προς την τιμολογιακή της πολιτική
Πραγματικά! Και πέρα από τις καθυστερήσεις που πες είναι λόγω καιρού, σε σχετικά off season περιόδους...κανει κατι ωραίες ακυρωσεις μισή ώρα πριν και καλά λόγω καιρού αν έχει χαμηλή προσέλευση!Αξιόπιστο και Seajets δε γίνεται
Αυτό μου έχει τύχει μερικές φορές, ειδικότερα μέρες που έχει δύο δρομολόγια της εταιρείας προς το ίδιο νησί. Κι άντε μάθε εσύ ότι άλλαξε ώρα... Μιλάμε για αποθέωση της ανευθυνότητας, γι αυτό και θέλει μεγάλη προσοχή και καθημερινό έλεγχο στα δρομολόγια.κανει κατι ωραίες ακυρωσεις μισή ώρα πριν και καλά λόγω καιρού αν έχει χαμηλή προσέλευση!
Η συζήτηση είναι για τα μικρα που δε παίρνουν ΙΧΕπειδή δεν θυμάμαι, αυτά τα πλοία παίρνουν ΙΧ για να πας από το ένα νησί στο άλλο;