psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Όλα αυτά που γράφεις ότι ζητάτε από τις διακοπές σας θεωρώ ότι μπορεί να σας τα προσφέρει η Πάρος. Τον Ιούλιο στο νησί δεν γίνεται ο πανικός του Αυγούστου.Γεια σας! Ειμαστε μια παρέα κοριτσιών 30-32 και ψάχνουμε να κλείσουμε διακοπές για Ιούλιο . Ψάχνουμε κάπου που να έχει ωράια νυχτερινή ζωή( μπαράκια κτλ όχι κλαμπς) , ωραίες οργανωμένες παραλίες κ καλό φαγητό . Μύκονο δεν παίζει γιατί ειναι πολύ ακριβά , έπεσε στο τραπέζι πρόταση για Πάρο η Σπέτσες . Πάρο έχω πάει όταν ήμουνα πιο μικρή και ανησυχώ πως θα ειναι γεμάτο φοιτητές , Τώρα πάλι για Σπέτσες δεν ξέρω . Ακούω γνώμες κ προτάσεις !! ευχαριστώ
Ίος !Καλησπέρα σε όλους!! Λοιπόον έχουμε και λέμε! Είμαστε 2 φίλες και σκεφτόμαστε για διακοπές στις κυκλάδες !βέβαια δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ποιο νησί. Σκεφτόμασταν για Πάρο (Αύγουστο ή τέλη ιουλίου γιατί μόνο τότε μπορούμε λόγω δουλειάς), αλλά μας έχουν αποθαρρύνει γενικά λέγοντας ότι είναι πολύ ακριβά και δεν συμφέρει να πας με budget . Γενικά θέλουμε να έχει κόσμο στην ηλικία μας (20 κατι ), αλλά όχι όλα τα λυκειόπαιδα που μόλις τέλειωσαν πανελλήνιες και πάνε διακοπές ! σαντορίνη απορρίπτεται επειδή η 1 έχει πάει ε και θέλουμε και τις ωραίες μας παραλίες (αν και θα ξαναπήγαινα ανετα!!! )έχετε να προτείνεται κάποιο οικονομικό νησί που να συνδυάζει και νυχτερινή ζωή αλλά και ήρεμα μέρη ;
Σπέτσες είναι μια χαρά γι αυτό που ζητάτε !!!Γεια σας! Ειμαστε μια παρέα κοριτσιών 30-32 και ψάχνουμε να κλείσουμε διακοπές για Ιούλιο . Ψάχνουμε κάπου που να έχει ωράια νυχτερινή ζωή( μπαράκια κτλ όχι κλαμπς) , ωραίες οργανωμένες παραλίες κ καλό φαγητό . Μύκονο δεν παίζει γιατί ειναι πολύ ακριβά , έπεσε στο τραπέζι πρόταση για Πάρο η Σπέτσες . Πάρο έχω πάει όταν ήμουνα πιο μικρή και ανησυχώ πως θα ειναι γεμάτο φοιτητές , Τώρα πάλι για Σπέτσες δεν ξέρω . Ακούω γνώμες κ προτάσεις !! ευχαριστώ
Δαγκωτό Πάρο...για εμένα είναι αγαπημένος προορίσμος...αν έχεις αμάξι να προτιμησεις να μείνεις στην Ανατολική πλευρα του νησιού που έχει πολύ ώραίες παραλίες. Ιδανικά Πίσω Λιβάδι, Λογαράς. Το Πίσω Λιβάδι είναι πολύ γραφικό και το βράδυ τέλειο χωρίς να γίνεται χαμός....εχει ταβερνες, μπαράκια και καφέ. Επίσης αν εχεις κάρτα CU (η ξέρεις κάποιον με CU) εχει προσφορά 1+1 εισητηριο δωρεαν, ψάχτω γιατί αξίζειΓεια σας! Ειμαστε μια παρέα κοριτσιών 30-32 και ψάχνουμε να κλείσουμε διακοπές για Ιούλιο . Ψάχνουμε κάπου που να έχει ωράια νυχτερινή ζωή( μπαράκια κτλ όχι κλαμπς) , ωραίες οργανωμένες παραλίες κ καλό φαγητό . Μύκονο δεν παίζει γιατί ειναι πολύ ακριβά , έπεσε στο τραπέζι πρόταση για Πάρο η Σπέτσες . Πάρο έχω πάει όταν ήμουνα πιο μικρή και ανησυχώ πως θα ειναι γεμάτο φοιτητές , Τώρα πάλι για Σπέτσες δεν ξέρω . Ακούω γνώμες κ προτάσεις !! ευχαριστώ