Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Sicilia, Puglia (san foca). Στην 1η εκανα μπανιο Κυριακη πρωι. Cefalu. Οπως λεμε Αλιμος.
Last edited:
Τωρα θα διαφωνησω. Δεν ειμαι βεβαιη οτι η διαμονη και η διατροφη ειναι 10 φορες ακριβοτερη στη Σικελια απ' ο,τι στα τουριστικα νησια της Ελλαδας, ειδικα με εγκαιρη κρατηση. Συν το οτι θα δεις πολεις με τρομερο αρχαιολογικο ενδιαφερον. Θα το εκανα σιγουρα και αν δεν ειχα μολις επιστρεψει απο Ιταλια, τα 7ευρα των αεροπορικων με γνωστη εταιρεια δε θα τα αφηνα να μου ξεφυγουν. Προσωπικα την εχω στα υποψιν για το επομενο καλοκαιρι με το παιδι, τρωγοντας λιγα παραπανω μιλια σε σχεση με το εγχωριο ταξιδι. Πιστευω οτι θα ειναι πολλαπλασιας αξιας η εμπειρια σε σχεση με ενα ακομη κυκλαδονησι, τουλαχιστον για μια φορα.Νταξει,δεν θα τα χαλασουμε,εχει τις χαρες ολες η Ιταλια..ΚΑΙ παραλιες...Ηταν κατι γνωστοι Αγγλοι που ηθελαν να ερθουν εδω και ψαχνανε τα καλλιτερα fish and chips..Αμα ειναι να παω να πληρωσω ενα μπανιο στις υπεροχες και πολυ εξαιρετικες Ιταλικες παραλιες 10 φορες παραπανω απο οτι χαλαρα εχω εδω,κατι δεν μου παει καλα εμενα..
Το ξέρεις και σύ,ότι πολλοί τουρίστες που έρχονται εδώ,θέλουν εστιατόρια να έχουν στο μενού,φαγητά που τρώνε και στο σπίτι τους η και Ελληνες που στο εξωτερικό πάνε σε ελληνικές ταβέρνες.Περί γούστου....Νταξει,δεν θα τα χαλασουμε,εχει τις χαρες ολες η Ιταλια..ΚΑΙ παραλιες...Ηταν κατι γνωστοι Αγγλοι που ηθελαν να ερθουν εδω και ψαχνανε τα καλλιτερα fish and chips..Αμα ειναι να παω να πληρωσω ενα μπανιο στις υπεροχες και πολυ εξαιρετικες Ιταλικες παραλιες 10 φορες παραπανω απο οτι χαλαρα εχω εδω,κατι δεν μου παει καλα εμενα..