Nαι τα εχω προσεξει αυτα,εννοειται,πας Gatwick και η Νοrwegian φευγει απο εκει βολευουν οι ωρες,και στο γυρισμο η Ryanair πεταει 7 το πρωι και η πτηση για Αθηνα ειναι μεσημερι!εχεις δικιο , ειναι πιο φτηνα απο αγγλια με easyjet κτλ απλα προσεξε λιγο απο ποια αεροδρομια φευγουν και σε ποια πανε..αν προλαβαινεις να πας απο το ενα στο αλλο και αν αξιζει τον κοπο και ισως την ταλαιπωρια .
Καλημέρα... καλά εε μου εχεις φτιάξει τη διάθεση τωρα. Θα το ψαξω λοιπον με αυτό τον συνδυασμο Αυγουστο ή Ιούλιο προτείνεις μιας και βλέπω εισαι πλήρως ενημερωμένος !Nαι τα εχω προσεξει αυτα,εννοειται,πας Gatwick και η Νοrwegian φευγει απο εκει βολευουν οι ωρες,και στο γυρισμο η Ryanair πεταει 7 το πρωι και η πτηση για Αθηνα ειναι μεσημερι!
Το μονο κακο ειναι οτι ο γυρισμος γινεται απο αεροδρομιο 1.5 ωρα απο το Οslo με το τρενο οποτε θελει ξυπνημα χαραματα.Αλλα για 3 ευρω αξιζει!
Kοιτα εγω εμενα στη Φινλανδια περσι και τα χα ψαξει αυτα πολυ!Ειχα κανει ομως τη βλακεια να μην παω στο Kjeragsbolten και το ψαχνω να παω τωρα Σαββατοκυριακο.Οπως τα χα βρει μου βγαινουν καπου στα 120 ευρω πηγαινε ελά μεσω Λονδινου!Καλημέρα... καλά εε μου εχεις φτιάξει τη διάθεση τωρα. Θα το ψαξω λοιπον με αυτό τον συνδυασμο Αυγουστο ή Ιούλιο προτείνεις μιας και βλέπω εισαι πλήρως ενημερωμένος !