• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλοκαίρι 2012 πού; Βοήθεια!!

manina

New Member
Καλημέρα στην πιο ενημερωμένη και ενημερωτική παρέα ταξιδιών!!
Θα ήθελα την γνώμη σας, στο θέμα των καλοκαιρινών διακοπών μου.Έχω προβληματιστεί αρκετά, άφησα την τελευταία στιγμή να κλείσω και τώρα τρέχω....(γενικά κλείνω νωρίς)
Παντρεύτηκα τον Ιούνιο και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο για γαμήλιο ταξίδι πήγα στην Λισσαβώνα...απλά καταπληκτική (5 ημέρες, γύρισα με το αυτοκίνητο τις περιοχές μέχρι τον Φάρο).
Θέλω τώρα να διαλέξω για το καλοκαίρι ανάμεσα στην Σαρδηνία, την Κορσική, την Νίκαια,την Ίμπιζα και το Πουκέτ.
Θα σας ενημερώσω πως έχω πάει, Αίγυπτο,Τυνησία,Λονδίνο,Παρίσι,Μαγιόρκα,Τουρκία και σε πολλά ελληνικά νησιά.Περιμένω την γνώμη σας και τις προτάσεις σας.
Υπολογίζω ότι οι διακοπές μου στο εξωτερικό θα είναι περίπου στις 7-8 ημέρες και θα είναι τον Αύγουστο.
Σας ευχαριστώ πολύ!

alisaxni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελληνικά νησιά
Ταξίδι-Όνειρο
Ωκεανία
Δε μπορεις να κανεις ενα συνδυασμο Κορσικης-Σαρδηνιας-Νικαιας; 2500 ευρω αν το ψαξεις καλα και το οργανωσεις νομιζω πως φτανουν! Βεβαια δε θα μεινεις και στο πιο luxury ξενοδοχειο, αλλα τουλαχιστον ισως καταφερεις να δεις ολα αυτα τα μερη :/

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν ειναι καλα τον Αυγουστο στο Πουκετ απο θεμα καιρου. Αν ενδιαφερεσαι για Ταυλανδη κοιτα απο την αλλη μερια , τα νησια του κολπου Ταυλανδης.

Filio TOP

New Member
γαμηλιο ταξιδι?σρι λανκα -μαλδιβες.πηγα σεπτεμβριο 2011..ή μπαλί.με τα 2500 ο καθενας μπορεις να πας σε καταπληκτικο ξενοδοχειο στο μπαλι να δεις ενα διαφορετικο πολιτισμο για τουλαχιστον 10 μερες.

manina

New Member
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο και για τις απαντήσεις σας. Ψάχνω για να κανονίσω ένα συνδιασμό Νίκαια με Κορσική νομίζω ότι θα είναι καλά να πάμε και αν προλάβουμε θα πάμε και Σαρδηνία.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω καταλαβα 2.500 το ζευγαρι ..και οι 2 ..οχι εκαστος που αναφερθηκε παραπανω.Καταλαβα καλα?
Την καλυτερη δουλεια θα κανεις για Κορσικη.Ακριβα μεν ..αλλα ψαχτο για οικονομικοτερες λυσεις.

sanny123

New Member
Επιτέλους

Άντε αφού βρήκες επιτέλους προορισμό που απο εμπειρία ξέρω ότι είναι απο τα πιο δύσκολα κομμάτια στον σχεδιασμό του ταξιδιού το μόνο που έμεινε είναι να σου ευχηθούμε καλά να περάσεις !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom