• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Καλοκαίρι 2009

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλημερα νικολα!
για να μπορεσουμε να σου προτινουμε οικονομικες τουλαχιστον διακοπες πες μας απο που εισαι πρωτα,γιατι μπορει εγω να σου προτινω κατι που να σου κοστισει ο κουκος αιδονι.....και τι προτιμας.....καμπινγκ,ξενοδοχειο,βουνο,θαλασσα και για ποιο διαστημα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δε μας λες επισης για που ενδιαφερεσαι για διακοπες..μιλαμε για εντος ή εκτος? Εγω για παραδειγμα πρωτοτυπες και οικονομικες διακοπες εκανα στις Φιλιππινες. Πρεπει να δινετε πληροφοριες για βοηθησει καποιος.
Καλως ηρθες.

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Δε μας λες επισης για που ενδιαφερεσαι για διακοπες..μιλαμε για εντος ή εκτος? Εγω για παραδειγμα πρωτοτυπες και οικονομικες διακοπες εκανα στις Φιλιππινες. Πρεπει να δινετε πληροφοριες για βοηθησει καποιος.
Καλως ηρθες.
μια μικρη παρενθεση!!φωτιες μου αναψες με τις φιλιππινες...φωτιες!!!!!!διαβασα και την ιστορια σου!!τωρα πρεπει να πεισω τον υπ.οικονομικων της οικογενειας (τον μπαμπα..:haha:)..

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
μια μικρη παρενθεση!!φωτιες μου αναψες με τις φιλιππινες...φωτιες!!!!!!διαβασα και την ιστορια σου!!τωρα πρεπει να πεισω τον υπ.οικονομικων της οικογενειας (τον μπαμπα..:haha:)..
Κανε τον μπαμπα μελος στο travelstories και αστον να διαβαζει ιστοριες.Δε νομιζω να θελει και πολυ ψησιμο, υποθετω ειναι κι εκεινος ταξιδιαρης :lol:.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom