• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδονησία Καλοκαίρι στο Μπαλί..!

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
Βασικά ψάχνω για κάποιο μέρος που θα έχει ωραία παραλία για να κάνουμε μπάνιο.. Πρώτα θέλω να κλείσω ξενοδοχείο και αεροπορικά και έπειτα θα φτιάξω τις διαδρομές που θα πάμε και τι θα κάνουμε.. (απ'ότι βλέπω στον χάρτη, η kuta είναι παραλιακή και έχει ξενοδοχεία καλά.. αλλά αξίζει να μείνουμε εκεί???)
Επίσης ρωτάω αν έχει "εύκολο" τρόπο μεταφοράς από μια περιοχή σε μια άλλη έτσι ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε και στο ubud, που πρότεινε η Ρενάτα, για βράδυ :)

GTS

Member
Αγαπητή μου, θα πας στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν έχεις ενημερωθεί για τα βασικά....αν ψάχνεις παραλίες εξωτικές στο Μπαλί, με λευκή άμμο, κρυστάλλινα νερά κτλ, θα απογοητευτείς και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ.....και θα χαντακώσεις και τους άλλους 3 που λες ότι θα πάτε παρέα αν τους έχεις τάξει τέτοια πράγματα....

Το Μπαλί, όπως σου έχουν πει μέλη που έχουν πάει, είναι μαγικό μέρος, αλλά για 3000 άλλους λόγους από αυτούς που θες εσύ....αν θες ξαπλώστρα-παραλία και η Ελλαδίτσα άριστη είναι. Αν θες εξωτικές παραλίες, υπάρχουν 500 άλλα μέρη. Όχι το Μπαλί.

Προμηθεύσου λοιπόν έναν ταξιδιωτικό οδηγό, ψάξε στο ρημάδι το ίντερνετ (τσάμπα είναι) και δες βασικές πληροφορίες και φωτογραφίες πριν αποφασίσεις για τον προορισμό σου....

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
Αγαπητή μου, θα πας στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν έχεις ενημερωθεί για τα βασικά....αν ψάχνεις παραλίες εξωτικές στο Μπαλί, με λευκή άμμο, κρυστάλλινα νερά κτλ, θα απογοητευτείς και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ.....και θα χαντακώσεις και τους άλλους 3 που λες ότι θα πάτε παρέα αν τους έχεις τάξει τέτοια πράγματα....

Το Μπαλί, όπως σου έχουν πει μέλη που έχουν πάει, είναι μαγικό μέρος, αλλά για 3000 άλλους λόγους από αυτούς που θες εσύ....αν θες ξαπλώστρα-παραλία και η Ελλαδίτσα άριστη είναι. Αν θες εξωτικές παραλίες, υπάρχουν 500 άλλα μέρη. Όχι το Μπαλί.

Προμηθεύσου λοιπόν έναν ταξιδιωτικό οδηγό, ψάξε στο ρημάδι το ίντερνετ (τσάμπα είναι) και δες βασικές πληροφορίες και φωτογραφίες πριν αποφασίσεις για τον προορισμό σου....
Καλέ μου GTS, δεν ψάχνω για εξωτικές παραλίες κτλ.. αλλά για μια παραλία που να μπορούμε να κάνουμε ένα μπάνιο..
Επίσης αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει απλός τρόπος για μεταφορά από ένα μέρος σε ένα άλλο.. Κάτι το οποίο ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί.. Αν υπάρχει τότε θα βρω ένα ωραιότατο ξενοδοχείο και από εκεί και πέρα θα κινηθώ έτσι στα υπόλοιπα μέρη..

Σε ευχαριστώ πάντως για την διευκρίνηση σου.. :)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
go2thebeach Β Ο Η Θ Ε Ι Α !!!!!

Υ.Γ. Ρενάτα, έχει ωραίες παραλίες γενικότερα??? :)
oxi.
κοίτα έχω πάει τέσσερις φορές στο bali και θα ξαναπάω άλλες δεκατεσσερις ...πίστεψέ με καμια φορά δεν επιθυμησα να παω στην θαλασσα,γιατί είχα άλλα σοβαρότερα να κάνω..
αν θές ντέ και καλά παραλία μείνετε στην kuta ή στην nusa dua,κάτι που στους φίλους μου δεν το συνιστώ!
οι μετακινήσεις γίνονται παντού εύκολα αρκεί να παρεις αυτοκίνητο με οδηγό γύρω στα 50 ευρώ η μέρα.εγώ ταξίδευα στην ενδοχώρα με το κτέλ παρέα με κοτόπουλα και ντόπιους,...αλλα άστο αυτό.μπορείς να κάνεις raffting και να διασχίσεις όλο το νησί μεσω ποταμου,με το μαραφέτι και το κουπί....ασε τα ταξί και τα κτέλ ...για τέτοια πράματα σου λέω! μαλον θέλετε άλλο είδος διακοπών αλλα ότι και να αποφασίσετε υπάρχουν ολα τα συναφή εκεί!:shock:

GTS

Member
Καλέ μου GTS, δεν ψάχνω για εξωτικές παραλίες κτλ.. αλλά για μια παραλία που να μπορούμε να κάνουμε ένα μπάνιο..
Επίσης αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει απλός τρόπος για μεταφορά από ένα μέρος σε ένα άλλο.. Κάτι το οποίο ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί.. Αν υπάρχει τότε θα βρω ένα ωραιότατο ξενοδοχείο και από εκεί και πέρα θα κινηθώ έτσι στα υπόλοιπα μέρη..

Σε ευχαριστώ πάντως για την διευκρίνηση σου.. :)
Τότε ένα ρημάδι μπάνιο θα το κάνεις....οι παραλίες όμως στο Μπαλί έχουν κύμα και είναι επικίνδυνες για τους κολυμβητές, το νησί είναι Μέκκα για τους σέρφερ....οπότε μέτρια πράγματα.

Αν θες παραλίες και νερά σούπερ, να πεταχτείτε στα Gili islands.....

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
οκ σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις σας!!
Θα κοιτάξω αυτά που μου είπατε και ανάλογα θα κλείσω το ξενοδοχείο.. :)

GTS

Member
...πίστεψέ με καμια φορά δεν επιθυμησα να παω στην θαλασσα,γιατί είχα άλλα σοβαρότερα να κάνω..
Εδώ τα χαλάμε αγαπητή μου Ρενάτα....από τα σοβαρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι μια βόλτα με τα παπαγαλόψαρα, τις χελώνες και τους καρχαρίες....α, όλα κι όλα!

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη η Μαδαγασκαρη ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
για bkk έβαλα εγώ αλλά δεν μου λέει για επιστροφή.έχω κλείσει ήδη με qatar στα 680 αλέ ρετούρ,άλλα άν όντως ισχύει το 480 με emirates...θα ακυρώσω την κράτηση και θα την κάνω με αυτή...μεγάλη διαφορά!!

εμενα οι Τουρκικες μου ζητησαν 100 ευρω πεναλτι για ακυρωση και τα λεφτα θα μου τα επιστρεψουν στην πιστωτικη εντος 2 μηνων ....

δεν ξερω αν αξιζει ...

αλλαζουν και τα ωραρια και θα πρεπει να αλλαξω και το εσωτερικο δρομολογιο ...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εμενα οι Τουρκικες μου ζητησαν 100 ευρω πεναλτι για ακυρωση και τα λεφτα θα μου τα επιστρεψουν στην πιστωτικη εντος 2 μηνων ....

δεν ξερω αν αξιζει ...

αλλαζουν και τα ωραρια και θα πρεπει να αλλαξω και το εσωτερικο δρομολογιο ...
ειμαι κ----φαρδη!! τα κλείσαμε με 427 τελικά και οι ανταποκρίσεις με ανόι και σιέμ ρίπ ειναι εντάξει!!!!
τι θα κάναμε χωρίς αυτο το site δεν ξέρω !!!! γουρούνι στο σακί θα παίρναμε!!!:D:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Μιλάμε όμως για ταχύτατες διαδικασίες γιατί μάλον έχει πέσει περονόσπορος στην emirats...το μόνο handicap είναι άν κατι συμβεί και δεν πας δεν παίρνεις μία πίσω και με το δίκιο τους !!!! η τιμή είναι super low....ούτε το φαγητό δεν πληρώνεις !!!!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Μιλάμε όμως για ταχύτατες διαδικασίες γιατί μάλον έχει πέσει περονόσπορος στην emirats...το μόνο handicap είναι άν κατι συμβεί και δεν πας δεν παίρνεις μία πίσω και με το δίκιο τους !!!! η τιμή είναι super low....ούτε το φαγητό δεν πληρώνεις !!!!
Μόνο super low οι τιμές????
Τζάμπα πράγμα δίνουν!!!
400 Ευρώ θέλεις για να πας στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο, που είναι και δίπλα!
Όσοι είναι να πάτε, τρέξτε να προλάβετε!!!:clap::clap::clap:

GTS

Member
Καλοφάγωτα τα 200 που εξοικονόμησες....τι μπορείς να κάνεις με 200 ευρώ στο Βιετνάμ και τη Καμπότζη.....:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα