zoi chris
Member
Τελεια!!!η αλλη αφορα και μουσεια αξιοθεατα κλπ ε?η μετακινησεων πιστευω θα μου χρησιμευσει κ μενα!!
Η budapest card εχει και τις μετακινησεις δωρεαν μαζι και με τα αλλα αξιοθεατα που εχει...Τελεια!!!η αλλη αφορα και μουσεια αξιοθεατα κλπ ε?η μετακινησεων πιστευω θα μου χρησιμευσει κ μενα!!
σιγουρα 100%εκπτωση,ειναι δωρεαν ....θα κατσεις να κανεις μια λιστα με αυτα που θελεις να δεις,θα βρεις απο τις ιστοσελιδες τους ποσο κανει η εισοδος χωρις καρτα και μετα δες τι κερδιζεις με την καρτα...μπορει να σε συμφερει.100% εκπτωση η δωρεαν
οχι,βεβαια...πλακιτσα σου εκανα,που ειπες οτι βρισκεις καποια δωρεαν...αληθεια?σε ολα ειναι δωρεαν?
Εγω κατεληξα εκει λογω της τιμης π ειναι εξαιρετικη και λογω του οτι ακριβως απεναντι ειναι ο σταθμος μετρο keleti και ο σιδηροδρομικος ωστε να φυγω κατευθειαν για Βιεννη και να μην τρεχω πρωινιατικα απο σταθμο σε σταθμο.Η περιοχη για να πω την αληθεια δεν αξιζει αλλα το ξενοδοχειο ειναι πιστευω αυτο π ψαχνει καθε τουριστας οταν παει εξω.Καλες υπηρεσιες φτηνο εξυπηρετηση καλο πρωινο και κοντα σε συγκοινωνιες.Νομιζω οτι το μετρο ειναι μεχρι τις 12 και κατι,Τέλεια!!Ευχαριστω πολυ!!
Μενελαε το ξενοδοχειο που εμεινς το βρισκω σεπολλη καλη τιμη!κατω απο 200 ευρω για 4 βραδια!Απο θεμα τοποθεσιας πως ειναι?χρειαζομαι μεταφορικο για το κεντρο?το βραδυ δε θα εχω προβλημα στις μετακινησεις μου σωστα?
Nα ρωτησω και κατι αλλο βρε παιδια?Ξερει κανεις τιποτα για τα φυσικα λουτρα Egerzalock?(thermal park egerzalock).
Έμεινα στην ίδια περιχή, κοντά στην Όπερα και είναι σούπερ.Σαν τοποθεσια?