Καλησπερα στο ομορφο forum,εντυπωσιαστηκα με την ιδεα του,τους ταξιδεμενους και τις ταξιδεμενες,τις ιστοριες τους,που πολλες αφηγησεις ειναι εκπληκτικες.Σε κανουν και το ζεις.Φανταζομουν αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο.Οποτε να μαι κ εγω!Ειμαι ο Χρηστος και ειμαι καλα αΧαΧ.Παντα ειχα το καλο "μικροβιο" των ταξιδιων,το πηρα απο τους γονεις που με ειχανε γυρισει σε πολλα μεροι και μετα στην πορεια και μονος.Ταξιδια που μου εχουν μεινει Ελβετια,Γερμανια,Αγγλια,Αυστρια,Ολλανδια,Αιγυπτος,μερικα απο αυτα ετυχε να παω 2-3 φορες,για να τα γνωρισω καλυτερα.Το τελευταιο μου ταξιδι ηταν στην Αιγυφτο(Καιρο-Αλεξανδρεια-Σαρμ).Οπου και περασα παρα πολυ ομορφα καθως ηξερα τα κακα απο πριν οποτε εμενε να γνωρισω τα καλα..Εντυπωσιαστηκα απο το πως οδηγουν,πως κυκλοφορουν,κορνα σημα κατατεθεν,φλας μηδεν,και το βραδυ παλι φωτα δεν αναβανε.Ο λογος που μου ειπε ενας οδηγος "δεν τα αναβουμε για να μην ενοχλει τους απεναντι".Ετσι τα καλοκαιρια πρσπαθω να το καθιερωσω να ξεφευγω λιγο απο Ελλαδα,να ανοιγει και να ξεκουραζεται το μυαλο.Φετος σκεφτομαι με την καλη μου και θελουμε να συνδυασουμε σαφαρι και μπανακια σε θαλασσα(που δεν γνωριζω αν γινεται)..αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο.Οποτε αν μπορεσετε να μου ριξετε τα φωτα σας και την πειρα σας θα με βοηθουσε πολυ!..