• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπερα καλησπερα

cristaker

New Member
Καλησπερα στο ομορφο forum,εντυπωσιαστηκα με την ιδεα του,τους ταξιδεμενους και τις ταξιδεμενες,τις ιστοριες τους,που πολλες αφηγησεις ειναι εκπληκτικες.Σε κανουν και το ζεις.Φανταζομουν αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο.Οποτε να μαι κ εγω!Ειμαι ο Χρηστος και ειμαι καλα :clap:αΧαΧ.Παντα ειχα το καλο "μικροβιο" των ταξιδιων,το πηρα απο τους γονεις που με ειχανε γυρισει σε πολλα μεροι και μετα στην πορεια και μονος.Ταξιδια που μου εχουν μεινει Ελβετια,Γερμανια,Αγγλια,Αυστρια,Ολλανδια,Αιγυπτος,μερικα απο αυτα ετυχε να παω 2-3 φορες,για να τα γνωρισω καλυτερα.Το τελευταιο μου ταξιδι ηταν στην Αιγυφτο(Καιρο-Αλεξανδρεια-Σαρμ).Οπου και περασα παρα πολυ ομορφα καθως ηξερα τα κακα απο πριν οποτε εμενε να γνωρισω τα καλα..Εντυπωσιαστηκα απο το πως οδηγουν,πως κυκλοφορουν,κορνα σημα κατατεθεν,φλας μηδεν,και το βραδυ παλι φωτα δεν αναβανε.Ο λογος που μου ειπε ενας οδηγος "δεν τα αναβουμε για να μην ενοχλει τους απεναντι".Ετσι τα καλοκαιρια πρσπαθω να το καθιερωσω να ξεφευγω λιγο απο Ελλαδα,να ανοιγει και να ξεκουραζεται το μυαλο.Φετος σκεφτομαι με την καλη μου και θελουμε να συνδυασουμε σαφαρι και μπανακια σε θαλασσα(που δεν γνωριζω αν γινεται)..αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο.Οποτε αν μπορεσετε να μου ριξετε τα φωτα σας και την πειρα σας θα με βοηθουσε πολυ!..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
το σαφάρι να ειναι μαζί με τα μπανάκια στην θάλασσα???
ή πάρτο αλλιώς ....
καλώς ήρθες .

varioAthens

Member
:welcome2:

Για σαφάρι και μπανάκια σκεφτόμουν κι εγώ για κάποια στιγμή στο (όχι πολύ κοντινό) μέλλον....αν θες ρίξε μια ματιά............. μου έδωσαν πολλές και καλές ιδέες οι φίλοι του φόρουμ.......κένυα και σεϋχέλλες

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Καλώς μας ήρθες Χρήστο!

Αχ βρε Ρενάτα με τη δυσλεξία σου, αφού το λέει καθαρά ο άνθρωπος: θέλει να έχει μπανάκια και να κάνει σαφάρι στη θάλασα!!:clap:
Μη μας δίνεις σημασία Χρήστο, μερικές φορές η "χαζομάρα" μας ξεπερνάει τα όρια! :p

Καλά σου ταξίδια, διαδικτυακά (στο travelstories) και τα κανονικά (σε όλη τη γη)!!
Όσο για μέρος, εμένα ότι και να μου πεις το μυαλό μου πάει στην Ταϊλάνδη!! Όχι ακριβώς σαφάρι αλλά έχει trekking σε τροπικά δάση, ποτάμια κτλ και όσο για μπανάκια στις θάλασσες.. τι να λέμε τώρα! :clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome: Χρηστο! Μπραβο στους γονεις σου που σου μετεδωσαν το 'μικροβιο'. Κι εγω φροντισα να το κολλησω στο μικρο μου απο νωρις :)
Οσο για το ταξιδι που σκεφτεσαι , κι εμενα το μυαλο μου πηγε καπου στην Κενυα..Τανζανια..μια και εχουμε συνδυασει τη λεξη σαφαρι με Αφρικη.
Αν ομως εννοεις κατι σε jungle trekking για πυκνα δαση βροχης και παρατηρηση ζωων , τοτε η Λατινικη Αμερικη (Κοστα Ρικα , Παναμας , Βενεζουελα κλπ..) ειναι οτι καλυτερο! Καλα απο θαλασσες και μπανακια δε θα σου λειψουν.
Τελος αν ενδιαφερεσαι για μπανακια και σαφαρι οχι μονο στην ξηρα αλλα και υποβρυχιο , η απαντηση ειναι μια: Μπελιζ! :snorkel:
Καλυτερα να μας πεις λιγα πραγματα παραπανω ως προς το που περιπου προσανατολιζεσαι για ταξιδι για να βοηθησουμε περισσοτερο.

Υ.Γ. Μερικοι εδω (πλην εμου που ειμαι αντικειμενικη:haha: ) ειναι κολλημενοι..με την καλη εννοια..π.χ. ο mpiftex! Και για σκι στα χιονια να ρωτησεις , Ταυλανδη θα προτεινει :bleh:

cristaker

New Member
Καλως σας βρηκα.Στην αρχη η αληθεια ειναι κλεισαμε ταυλανδη (Μπανγ 5 μερες-Σαμουι 10 μερες) αλλα με αυτα που γινονται τις φασαριες τα ακυρωσαμε.Αντε να πεισω την καλη μου οτι δεν θα εχει φασαριες ο Αυγουστος.Σκεφτηκαμε αγ Δομηνικο,μετα σκεφτηκα Κενυα-Σευχελες αυτο που ακουσα απο το φιλο πιο πανω varioathens.Σκεφτομαστε το σαφαρι περισσοτερο αλλα θελουμε να κανουμε και κανα μακροβουτι σε εξωτικες παραλιες.Αρα Κενυα-Σευχελες ακουγεται τοπ αλλα οικονομικα θα τα βγαλουμε περα υπολογιζαμε τα εξοδα μας ολα μαζι με αυτα που θα χαλασουμε εκει να μας πανε συνολο 7-8χιλιαδες,απο σαφαρι και γενικα για αυτο το Σευχελες-Κενυα ταξιδι δεν εχω ιδεα και πρεπει να βιαστω να το κλεισω

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλώς μας ήρθες Χρήστο!

Αχ βρε Ρενάτα με τη δυσλεξία σου, αφού το λέει καθαρά ο άνθρωπος: θέλει να έχει μπανάκια
mpiftekaki mou πάλι δεν κατάλαβα!!!!:roll:
serfing δεν το λένε αυτό στην θάλασσα????????? τα άγρια ζώα κολυμπάνε?????
θέλεις να με τρελάνεις χριστουγεννιάτικα??????:rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα