• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Καλησπέρα!!

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Καλησπέρα και από εμένα! Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και πρέπει να ομολογήσω ότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ για τα ταξίδια που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Όπως και εσείς λατρεύω τα ταξίδια στο εξωτερικό και απολαμβάνω ιδιαίτερα το στάδιο της προετοιμασίας (αναζήτηση εισητηρίων, ξενοδοχείου, αξιοθέατα, μέρη για φαγητό και αγορές κτλ). Ειδικά όταν όλα τα προηγούμενα "δένουν" μεταξύ τους, νιώθω ότι είναι ένα θετικό σημάδι για να προχωρήσω σε κρατήσεις και την υλοποίηση του ταξιδιού!
Ο λόγος που αποφάσισα να γραφτώ στο forum είναι πρώτον για να σας ευχαριστήσω και δεύτερον για να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου με πληροφορίες και εμπειρίες από τις ταξιδιωτικές μου αποδράσεις. Και φυσικά για να ευχηθώ σε όλους σας καλά ταξίδια και καλή συνέχεια γενικά σε ό,τι άλλο κάνει ο καθένας!

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
καλως ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεςςςς:clap::clap::clap::clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γεια σου καλως μας ηρθες!Εγω λειτουργω διαφορετικα,δηλ βαριεμαι τρελα να ψαχνω και να προετοιμαζω.Μου αρεσει οταν τα εχω κανονισει ολα: α) η προσμονη μεχρι να περασουν οι μερες και να ερθει το ταξιδι β)το ιδιο το ταξιδι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom