GEORGESDIAKIDIS
Member
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ, συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Θέλω ενημέρωση για ταξίδι στην Ιταλία. Σκέφτομαι το εξής. Μένω Αθήνα, αλλά κατάγομαι από Θεσσαλονίκη. Οπότε σκέφτομαι να πάω με ryanair στη Θεσσαλονίκη με 9,99 ευρώ, ώστε να δω και τους δικούς μου, και την επόμενη να πετάξω για Πίζα από Θεσσαλονίκη με 29,99 ευρώ. Μου έχουν πει ότι δεν αξίζει να μείνω στην Πίζα, καθώς το μόνο αξιοθέατο που έχει να θαυμάσει κανείς, είναι ο κεκλιμένος πύργος της. Συμφωνείτε? η πρόταση που έχω από αρκετούς είναι να μην μείνω καθόλου στην Πίζα. Φτάνω εκεί το μεσημέρι, οπότε σύμφωνα με τις υποδείξεις αρκετών, αρκεί να πεταχτώ μέχρι τον πύργο (κάποιοι που έχουν πάει, μου είπαν ότι το αεροδρόμιο είναι τόσο κοντά, ώστε ακόμη και με τα πόδια μπορεί κάποιος να φτάσει μέχρι το κέντρο της πόλης. Ισχύει κάτι τέτοιο?) και έπειτα να φύγω από την πόλη. Το πρόγραμμά μου έχει ως εξής: Από Πίζα θέλω να πάω Σιένα με λεωφορείο γιατί βρήκα εισιτήριο με 5 ευρώ και να μείνω εκεί δύο μέρες. Επειτα θα πάρω πάλι τρένο για Φλωρεντία με εισιτήριο 7 ευρώ και θα μείνω εκεί για άλλες δύο μέρες. Επειτα θα φύγω με τρένο για Μιλάνο, όπου θα μείνω 3 μέρες και από εκεί θα επιστρέψω κατευθείαν στην Αθήνα, όπου και μένω. Πώς σας φαίνεται? Μήπως είναι κουραστικό? Μήπως προτείνετε να μείνω περισσότερες μέρες? Μήπως να μην πάω σε κάποια πόλη? Εμπειρίες? Προτάσεις? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...