Καλησπέρα σε όλους!!!!

devakiance

New Member
Καλσπέρα παιδιά. Χαίρομαι που επιτέλους γράφτηκα σε ένα φορούμ που περιέχει ένα σωρό πληροφορίες για τα ταξίδια. Μ' αρέσει πολύ να ταξιδεύω όλη την Ελλάδα και φροντίζω πάντα στις διακοπές μου να πηγαίνω τουλάχιστον σε 3-4 μέρη. Τα νησιά όπως είναι φυσικό είναι ο αγαπημένος μου προορισμός. Σημασία όμως πάντα έχει να πας με καλή παρέα εκεί που θα πας, παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Και στο ομορφότερο νησί και να πας αν δεν έχεις καλή παρέα δεν θα περάσεις καλά. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία. Ελπίζω να σας διαφοτίσω με τις πληροφορίες που ξέρω για τους διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς κι ελπίζω να με διαφωτίσετε κι εσείς με τις εμπειρίες σας.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Welcome!

Πες μας και λίγα πράγματα για σένα, αν θες. :clap:

ILIA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό η καλή παρέα στα ταξίδια. Και μένα μου αρέσουν πολύ τα ελληνικά νησιά, έχω επισκεφτεί πάρα πολλά, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο Αιγαίο (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα). Τελευταία όμως το μυαλό μου και εγώ όσο μπορώ πετάω για προορισμούς εκτός συνόρων και για ένα διάλειμα μεταξύ ταξιδιών εξωτερικού σε ένα κυκλαδονήσι μετά χαράς.
Καλά ταξίδια να έχεις, όπου αποφασίσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom