• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπέρα σε όλους

Varvara-Nikos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Machu Picchu
Καλησπέρα,
Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος και να μην έκανα παπάτα από την πρώτη φορά :roll:
Έγινα μέρος στο forum (και μάλιστα με αυτό το περίεργο όνομα) μιας και ετοιμάζουμε με το φίλο μου, το δεύτερο ταξίδι μας στο εξωτερικό.
Έχουμε κλείσει εισιτήριά για Λονδίνο αλλά έχω απελπιστεί λίγο με το πόσο ακριβή είναι η διαμονή και προσπαθώ να βρω μια λύση. (Βοηθειάά)
Το προηγούμενο μας ταξίδι ήταν στη Βαρκελώνη ενώ εγώ έχω επισκεφτεί και τη Γερμανία,συγκεκριμένα το Αμβούργο.

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες και καλά ταξίδια!!
Δε μπορώ να σε βοηθήσω με διαμονή στο Λονδίνο, δεν έχω πάει. Αλλά μην απογοητεύεσαι, εδώ θα βρείς τα πάντα! Ξεκίνα με αναζήτηση απο το μενού ''αναζήτηση'' και έχεις μπόλικα να βρείς...

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλωσήρθες και κάλα να περάσεις στο Λονδίνο. Όταν είχα πάει στο Λονδίνο είχα βρει αρκετά φθηνό ξενοδοχείο μέσω του booking.com, βολικό όσον αφορά στις μετακινήσεις, αλλά παλιό και κακοδιατηρημένο. Ψάξε στις μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων και θα βρεις κάτι.

Varvara-Nikos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Machu Picchu
Ευχαριστώ πολύ!
Έχω μια απορία, αν κάποιος εχει κλείσει εισιτήρια με την easyjet και σκοπεύει να ταξιδέψει Λονδίνο με ταυτότητα στην ειδική φόρμα που πρέπει να συμπληρώσει (λόγω κανόνων εθνικής ασφάλειας) τι θεωρείται λογικό να βάλει στην "ημερομηνία λήξης" ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom