5 Νοεμβρίου 2008 #1 G ggsf Member Μηνύματα 15 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ Ταξίδι-Όνειρο ΑΜΕΡΙΚΗ Είμαι νέο μέλος και λατρεύω τα ταξίδια όπως όλοι μας εδώ! Έχω κάνει αρκετά και ελπίζω να κάνω και άλλα! Καλά ταξίδια σε όλους μας!
Είμαι νέο μέλος και λατρεύω τα ταξίδια όπως όλοι μας εδώ! Έχω κάνει αρκετά και ελπίζω να κάνω και άλλα! Καλά ταξίδια σε όλους μας!
5 Νοεμβρίου 2008 #2 marakixin Member Μηνύματα 148 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Λονδινο Ταξίδι-Όνειρο αγια-πετρουπολη καλως ηρθες ggsf.ευχομαι και εγω να κανεις και αλλα και αλλα ταξιδια και να μας πεις για αυτα που εχεις κανει ως τωρα....
καλως ηρθες ggsf.ευχομαι και εγω να κανεις και αλλα και αλλα ταξιδια και να μας πεις για αυτα που εχεις κανει ως τωρα....
5 Νοεμβρίου 2008 #3 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.965 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία ggss!!! καλώς τον! εδώ η καλή παρέα!!!!
6 Νοεμβρίου 2008 #4 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom καλωσορισες!περιμενουμε και λεπτομερειες!
6 Νοεμβρίου 2008 #5 CakeNet Member Μηνύματα 2.065 Likes 121 Επόμενο Ταξίδι - Καλημέρα και καλωσήρθες! Που στην Ιταλία είναι ο επόμενος προορισμός;
14 Νοεμβρίου 2008 #6 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Καλα ταξιδια και σε σενα ggfs! Σου ευχομαι να κανεις πολλα και να μας πεις τις εμπειριες σου!