Καλησπέρα κύριοι και κυρίες ταξιδευτές....

mariashaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
οπου με βγαλει ο δρομος..
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη
μπραβο Αντρεα συνεχισε ετσι!

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Φαίνεται Ανδρέα ότι εκτός από τα ταξίδια με τη μοτοσυκλέτα σου έχεις και άλλη μία αγάπη ....το γράψιμο. Δεν γράφεις απλά τις εμπειρίες σου και παραθέτεις κάποιες πληροφορίες. Ο λόγος σου είναι βαθειά ποιητικός . Περιμένουμε λοιπόν και άλλα.........

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Με μεγάλη χαρά καλοσωρίζουμε έναν ποιητή στις σελίδες μας. Είναι απόλαυση να διαβάζει κανείς τα γραφόμενά σου....

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συναρπαστική γραφή!

Θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας κι άλλα οδοιπορικά σου...:)

theomp

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΑΝΙΑ - ΝΟΡΒΙΓΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΣΙΑ
theomp

Μπραβο φιλε ... φανταστικη αφηγηση ....και καταπληκτικο ταξιδι ....
περιμενουμε και αλλες περιπετειες ....
Θοδωρης

σε παρακαλω επειδη διαβασα οτι το ταξιδι του γυρισμου εγινε μεσω Λαπωνιας - Φιλανδιας .... και ειναι στα μελλοντικα μου σχεδια ενα παρομοιο ταξιδι με αυτοκινουμενο ...θα ηθελα να εχω την συνεχεια του ταξιδιου σου της επιστροφης .... διαδρομες ..διαμονες ...ωραια μερη που πρεπει να τα δεις .... ξερεις εσυ αφηγηση οπως παραπανω...
αν εχεις χρονο θα μας ενδιαφερε μια αναφορα στα μερη που περασες για να πας στην κορυφη της ευρωπης το " εβερεστ " Οσλο - μπεργεν -φιορδ -χωρια που μπορεις να μεινεις κ.λ.π
Ζηταω πολλα ? αλλα εισαι τοσο ωραιος στις αφηγησεις σου που ταξιδευουμε και εμεις μαζι σου .....
Υ.γ Το πρωτοαναγνωριστικο ταξιδι θα γινει φετος τον Δεκεμβριο !!!! με αυτοκινουμενο σε Οσλο - Μπεργεν .....
ευχαριστω και περιμενω
Θοδωρης

xlapakosayros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η εκάστοτε διαδρομή...
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όσους μου έχουν στείλει pm. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να απαντήσω αντίστοιχα με pm λόγω της μη κάλυψης από μέρους μου του ορίου των 20 post. Παρακαλώ, η μη-απάντηση από μέρους μου σε pm να μην εκληφθεί ως αδιαφορία ή αγένεια. (Παρεμπιπτόντως, θεωρώ απόλυτα σωστή την ύπαρξη του συγκεκριμένου ορίου για τα pm...)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
σε καλωσωριζω και εγω λιγο καθυστερημενα....διαβασα τις ιστοριες σου! τι ωραια που περιγραφεις! καλα ταξιδια να χεις...!!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
λόγω της μη κάλυψης από μέρους μου του ορίου των 20 post.

Φίλε μπες στο social και κάνε 20 σχόλια του τύπου "γιούχου", "αχά.", "ναι, ε;" και "στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 17 ποστ". Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς. Και συμφωνώ μαζί σου για τον περιορισμό των 20 ποστ, μας γλιτώνει από επίδοξους σπάμερ που θα βαρεθούν να κάνουν είκοσι "γιουχου-ποστ" και θα πάνε σε άλλο φόρουμ να κουράσουν.

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
Ανδρέας το όνομά μου. ''Ταξίδι'' το αντικείμενο του πάθους μου. Μοτοσυκλέτα το ταξιδιωτικό μου μέσο. Μόλις εχθές ανακάλυψα αυτόν τον ιστότοπο και, ομολογουμένως, έχω εντυπωσιαστεί. Ευπαρουσίαστος, καλαίσθητος, με εύρος και ποικιλία στα ταξιδιωτικά θέματα. Ένα μεγάλο μπράβο από μέρους μου στους δημιουργούς και διαχειριστές.
Προσπάθησα εχθές να ''βάλω'' στο Forum ένα ταξιδιωτικό που έχω γράψει αναφορικά με το ταξίδι μου στην Νορβηγία, αλλά δεν με ''άφηνε''... Κάτι, μάλλον, δεν κάνω σωστά?
Τους ταξιδιωτικούς μου χαιρετισμούς σε όλους...
καλώς ήρθες συνάδελφε μοτοσικλετιστή. Καλά χλμ και πάντα όρθιος

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Ανδρέας το όνομά μου. ''Ταξίδι'' το αντικείμενο του πάθους μου. Μοτοσυκλέτα το ταξιδιωτικό μου μέσο. Μόλις εχθές ανακάλυψα αυτόν τον ιστότοπο και, ομολογουμένως, έχω εντυπωσιαστεί. Ευπαρουσίαστος, καλαίσθητος, με εύρος και ποικιλία στα ταξιδιωτικά θέματα. Ένα μεγάλο μπράβο από μέρους μου στους δημιουργούς και διαχειριστές.
Προσπάθησα εχθές να ''βάλω'' στο Forum ένα ταξιδιωτικό που έχω γράψει αναφορικά με το ταξίδι μου στην Νορβηγία, αλλά δεν με ''άφηνε''... Κάτι, μάλλον, δεν κάνω σωστά?
Τους ταξιδιωτικούς μου χαιρετισμούς σε όλους...

Χαρηκα που ο Επικουρος εχει "στοιχειωσει" την γραφη σου...Εξαλλου η μορφη του στο αβαταρ σου τα λεει ολα.Αντρεα εισαι ενας απο τους πολυ καλους που υπαρχουν διακριτικα σ'αυτο το φορουμ...Ευχαριστω για τις ιστοριες σου!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom