8 Νοεμβρίου 2012 #1 msamara Member Μηνύματα 5 Likes 7 Επόμενο Ταξίδι Πράγα-Βουδαπέστη Ταξίδι-Όνειρο Γαλλική Πολυνησία Καλησπέρα και από μένα λοιπόν...Με λένε Μαριάνθη, μου αρέσει να ταξιδεύω όσο το δυνατόν περισσότερο, δεδομένων των συνθηκών και ελπίζω και εύχομαι να καταφέρω να γυρίσω όλο τον κόσμο...Καλά μας ταξίδια!!!
Καλησπέρα και από μένα λοιπόν...Με λένε Μαριάνθη, μου αρέσει να ταξιδεύω όσο το δυνατόν περισσότερο, δεδομένων των συνθηκών και ελπίζω και εύχομαι να καταφέρω να γυρίσω όλο τον κόσμο...Καλά μας ταξίδια!!!
8 Νοεμβρίου 2012 #2 makisg Member Μηνύματα 4.916 Likes 16.735 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι Μαριάνθη,καλώς όρισες.
8 Νοεμβρίου 2012 #3 E Eri 2 Member Μηνύματα 17 Likes 2 Επόμενο Ταξίδι Βερολινο Ταξίδι-Όνειρο Βανκουβερ καναδα Καλησπέρα μαριανθη και εγώ νέα είμαι καλά μας ταξίδια!!!
8 Νοεμβρίου 2012 #4 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.012 Likes 2.245 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Kαλως ηρθες και απο εμας.
8 Νοεμβρίου 2012 #6 mad4paok Member Μηνύματα 414 Likes 63 Επόμενο Ταξίδι ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ Ταξίδι-Όνειρο ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ Καλώς ήρθες στην παρέα Μαριάνθη!