• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπέρα και από εμένα!!

nikimn

Member
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΛΔΙΒΕΣ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΑΚΙΑ!!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλά βρε κορίτσι μου, από τις Μπαχάμες και τις Σεϋχέλλες πώς καταλήξατε στις Μαλδίβες; Τόσες ιδέες σας δώσανε, καμία δεν σας έκανε;

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΛΔΙΒΕΣ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΑΚΙΑ!!
βρε πως μας την έφερεεεεεεεεεεεεεεεε!!

εκεί ξενοδοχεία; καλύβες ταιριάζουν!!

nikimn

Member
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ:D
ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ..:roll:

varioAthens

Member
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ:D
ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ..:roll:
Αναρωτιέμαι αν αυτοί που δουλεύουν στα πρακτορεία έχουν πάει ποτέ στα μέρη που προτείνουν και κάνουν και συγκρίσεις...:roll:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αναρωτιέμαι αν αυτοί που δουλεύουν στα πρακτορεία έχουν πάει ποτέ στα μέρη που προτείνουν και κάνουν και συγκρίσεις...:roll:
Καποιοι ισως και να εχουν παει..ο/η συγκεκριμενος/η ειναι φανερο οτι δεν εχει παει απο τη φραση 'οι Μαλδιβες ειναι πολυ πιο ομορφες απο τις Σευχελλες'. Καποιος που εχει παει και στα δυο πιστευω δεν μπορει να κανει συγκριση που να βασιζεται αποκλειστικα στην ομορφια.
Θα μπορουσε να προμοταρει το ενα ή το αλλο με διαφορετικα κριτηρια που θα βοηθουσαν και τον πελατη να καταλαβει και να αποφασισει ποιο απο τα δυο μερη του ταιριαζει καλυτερα.

Καπου εδω στο σαιτ υπαρχει ενα συγκριτικο τεστ για τους δυο προορισμους , αλλα δεν το βρηκα.

varioAthens

Member
VARIO γιατί το λες αυτό??

Γιατί δε νομίζω ότι μπορεί να συγκριθούν οι 2 προορισμοί!

Οι Μαλδίβες δεν έχουν ενδοχώρα σε αντίθεση με τις Σεϋχέλλες. Η ενδοχώρα μάλιστα των Σεϋχελλών είναι μαγευτική (καταπράσινη και με πυκνή βλάστηση).

Στις Μαλδίβες ουσιαστικά είσαι αποκλεισμένος στο νησί-ξενοδοχείο σου και δεν υπάρχει αυτονομία στις μετακινήσεις. Για να πας σε άλλα νησιά (είτε άλλα resorts, είτε σε νησάκια ντόπιων, είτε στην πρωτεύουσα) χρειάζεσαι ταχύπλοο, κι αυτό μόνο πρωϊνές ώρες, δηλαδή το βράδυ δεν έχεις τη δυνατότητα να φύγεις από το νησάκι-ξενοδοχείο. Οι Σεϋχέλλες απαρτίζονται κι αυτές από ένα σύνολο νησιών αλλά στο νησί που θα μένεις θα έχεις αυτονομία μετακινήσεων.

Οι δραστηριότητες στις Μαλδίβες περιορίζονται σε καθαρά θαλάσσιες (ψάρεμα, καταδύσεις, snorkelling κ.λ.π.) ενώ στις Σεϋχέλλες υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Να σημειώσω ότι τις Μαλδίβες τις έχω επισκεφθεί και πέρασα σούπερ...είναι άλλωστε κάτι το μοναδικό μία ολόκληρη χώρα να είναι χτισμένη σε άπειρα μικροσκοπικά νησάκια.... απλά με το ποστ μου αυτό αιτιολογώ ότι οι 2 προορισμοί δεν μπορεί να συγκριθούν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα