• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλησπέρα!Πρωτάρα στο Μπαλί!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλι
Ταξίδι-Όνειρο
Τοσκανη
Καλησπέρα σε όλους!Αφορμή για την εγγραφή μου στο site στάθηκε το επικείμενο γαμήλιο ταξίδι μου στο Bali!Εχω πολλές πολλές απορίες παρόλο που έχω διαβάσει αρκετές σελίδες εδώ μέσα...Μέχρι τον Ιούνιο θα τα πούμε όλα!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες Ολυμπια.

varioAthens

Member
Τουλάχιστον εσένα δεν σε έχει πτοήσει η ραδιενέργεια!!!
Καλώσόρισες ΟΛΥΜΠΙΑ!!! :)

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες Ολυμπία.
Η ώρα η Καλή και για το γάμο και για το Μπαλί.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλι
Ταξίδι-Όνειρο
Τοσκανη
Δεν πτοούμαι παιδιά ότι και να λέτε(για το γάμο)!!Για τη ραδιενέργεια το σκεφτήκαμε,μετρήσαμε με ένα i phone την αποσταση σε χιλιομετρα(!!!),ειδαμε πως κατευθυνονται τα θαλασσια ρευματα και ότι δε μας επηρεάζουν,κι από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει...!!Δε μου λέτε,τις απορίες μου θα τις γράφω εδώ ή σε άλλο θέμα πρέπει να μπω?

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Δεν πτοούμαι παιδιά ότι και να λέτε(για το γάμο)!!Για τη ραδιενέργεια το σκεφτήκαμε,μετρήσαμε με ένα i phone την αποσταση σε χιλιομετρα(!!!),ειδαμε πως κατευθυνονται τα θαλασσια ρευματα και ότι δε μας επηρεάζουν,κι από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει...!!Δε μου λέτε,τις απορίες μου θα τις γράφω εδώ ή σε άλλο θέμα πρέπει να μπω?
Θα διαλέξεις το ορθογώνιο που γράφει ''αναζήτηση πληροφοριών'' και εκεί θα ανοίξεις νέο θέμα στην κατηγορία της Ασίας με τίτλο κάτι σαν ''βοήθεια για Μπαλί, ίνα μην γίνω σαν τρελή''.
Καλώς ήρθες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα