21 Ιανουαρίου 2013 #1 P penny95 New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ρωμη Καλησπέρα σε όλους!Ονομάζομαι Πένυ και ειμαι καινούργια στην παρέα.Μου αρεσούν πολύ τα ταξίδια και γραφτηκα για ανταλαγή πληροφοριών - εικόνων- αρωμάτων και ονείρων.Τα ιδανικά ταξιδιά για εμένα ειναι αυτα που γινονται με την μηχανή μας....
Καλησπέρα σε όλους!Ονομάζομαι Πένυ και ειμαι καινούργια στην παρέα.Μου αρεσούν πολύ τα ταξίδια και γραφτηκα για ανταλαγή πληροφοριών - εικόνων- αρωμάτων και ονείρων.Τα ιδανικά ταξιδιά για εμένα ειναι αυτα που γινονται με την μηχανή μας....
21 Ιανουαρίου 2013 #2 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.965 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία καλως ήρθατε ΑΝΝΑ PANOS MAKIS
21 Ιανουαρίου 2013 #3 makisg Member Μηνύματα 4.959 Likes 16.912 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι Πένυ καλώς όρισες Ρενάτα
21 Ιανουαρίου 2013 #4 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.965 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία το νουμερο το άλλο μαλον λειπει..
21 Ιανουαρίου 2013 #5 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.024 Likes 2.547 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Παρουσα! Καλως ηρθες στην παρεα Πενυ. Απο απλο νουμερο ονειρευομαι να γινω νουμερο 1. Αντε να δουμε...τι θα γινει!
Παρουσα! Καλως ηρθες στην παρεα Πενυ. Απο απλο νουμερο ονειρευομαι να γινω νουμερο 1. Αντε να δουμε...τι θα γινει!
26 Ιανουαρίου 2013 #6 M Mimia Member Μηνύματα 20 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι Παντού Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνία Καλωσήρθες Πένυ, με μηχανη ε?...μπράβο βρε αλάνι...και γω θελω, αλλα μονη μου, κομματάκι δυσκολο Καλα ταξίδια
Καλωσήρθες Πένυ, με μηχανη ε?...μπράβο βρε αλάνι...και γω θελω, αλλα μονη μου, κομματάκι δυσκολο Καλα ταξίδια
26 Ιανουαρίου 2013 #8 M Marilianna Member Μηνύματα 69 Likes 7 Συμφωνω απολυτα μαζι σου..(αυτο με την μηχανη π ειπες))
26 Ιανουαρίου 2013 #9 MARCANGELO Member Μηνύματα 142 Likes 83 Επόμενο Ταξίδι Κωνσταντινούπολη Ταξίδι-Όνειρο Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο... Καλώς την κι ας άργησε...