• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!!!

Καλημέρα σε όλους και καλά ταξίδια να έχετε
Είμαι από Αθήνα και ταξιδεύω πολύ συχνά λόγω δουλειάς και το καλό είναι ότι μπορώ να μένω στα μέρη που πηγαίνω μερικές μέρες !!
Γενικά μου αρέσουν τα εκτός και εντός Ελλάδας αποδράσεις και θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες αυτές

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα και καλώς ήρθες :welcome:

Σε ποια μέρη έχεις ταξιδέψει;

Καλημέρα και καλώς ήρθες :welcome:

Σε ποια μέρη έχεις ταξιδέψει;
Λοιπόν ...
Dubai Bahrain Saudi Arabia Qatar Pakistan Israel Egypt India Sri Lanka Singapore Thailand Mauritius Madagascar South Africa Kenya Tanzania mosambiuqe nigiria Barbados Cuba Miami Chicago New York California και σίγουρα έχω ξεχάσει κάποια!!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πολεμικό σε βρίσκω. Για πες για Μαυρίκιο... εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το ταξίδι μου το 2008.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Aφου σε καλωσορισε το μεγαλο αφεντικο και μεις με τη σειρα μας υποβαλλουμε ταπεινα τα καλωσορισματα μας.:)

Ν
Aφου σε καλωσορισε το μεγαλο αφεντικο και μεις με τη σειρα μας υποβαλλουμε ταπεινα τα καλωσορισματα μας.:)
Να στε καλά παιδιά και θα τα πούμε σύντομα γιατί είμαι με δορυφορική σύνδεση και έχει αρκετά προβλήματα !!! Δευκαλιον θα σου πω μόλις έχω φυσιολογικό Ίντερνετ !!!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γράψε και τίποτε για Σ. Αραβία...

Γράψε και τίποτε για Σ. Αραβία...
Είμαι αυτή την στιγμή σαουδικη αραβια και όπως είπα έχουν δορυφορική σύνδεση και δύσκολα ανοίγω σελίδες κτλ. Μόλις επιστρέψω σε 10-12 μέρες θα δώσω ότι πληροφορίες θέλετε που μπορούν να βοηθήσουν!!!!
Τα λέμε σύντομα!!!!!!

kounana

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Να μας πεις και για Μαδαγασκαρη!!

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Λοιπόν ...
Dubai Bahrain Saudi Arabia Qatar Pakistan Israel Egypt India Sri Lanka Singapore Thailand Mauritius Madagascar South Africa Kenya Tanzania mosambiuqe nigiria Barbados Cuba Miami Chicago New York California και σίγουρα έχω ξεχάσει κάποια!!!!!
Έχω μια παρόμοια λίστα αλλά με επικεφαλίδα '' Πού θέλω να πάω'':p

Περιμέμου με τις εντυπώσεις σου από οπουδήποτε ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom