• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!!!

manostina

Member
Σχεδιάζω το γαμήλιο ταξίδι μας και όπως έψαχνα στο internet ανακάλυψα το site σας...που είναι τόσο ενδιαφέρον!!!Γενικά τρελαίνομαι για ταξίδια,αλλά μέχρι στιγμής εχω γυρίσει μόνο μέρη εντός Ελλάδας εκτός από το Μιλάνο που πήγα τον Δεκέμβριο..Οποτε βρίσκουμε ευκαιρία 2/3 ημέρων για αποδράσεις δεν την αφήνουμε να πάει χαμένη...Ο γάμος μας είναι τέλη Μαίου και δεν ξέρω αυτήν την εποχή που είναι καλύτερα να παμε...Θα θέλαμε να έχει ωραία τοπία και μέρη για να δούμε, αλλά θέλουμε να συνδιασουμε και ξεκούραση....Δεν ξέρω αν κάποιο μέλος μπορεί να μου προτίνει κάποιον προορισμό...Ευχαριστώ!!!;)

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Πες μας ποσες μερες εχεται στην διαθεση σας και βεβαια το ανωτατο οικονομικο οριο για να μπορεσουμε να βοηθεισουμε

manostina

Member
Πρώτα απο όλα σε ευχαριστώ για την άμεση ανταποκριση...
περίπου 7-10 μερες.όσο για τα χρήματα υπολογίζω 2000-3000? όλα.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εσεις εχετε σκεφτει κατι; Θελετε κατι τροπικο; Θελετε Ευρωπη; Θελετε μεγαλουπολη;

manostina

Member
εγώ είχα σκεφτεί Μαυρίκιο ή Μαλβίδες αλλά ο αρραβωνιαστικος μου είπε να βρούμε κάτι αλλο γιατί είναι πολλές ώρες ταξίδι.Μάλλον Ευρώπη...δεν έχω πρόβλημα να είναι μεγαλούπολη...αλλά θα ήθελα κάτι ξεχωριστό κάτι διαφορετικό...δεν ξέρω αν σε βοήθησα.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Πηγαινεται Κρακοβια-Ζακαπονε, οι μερες ειναι αρκετες για να δειτε την πολη, να κανετε εκδρομες, να δειτε την φυση και φυσικα να ξεκουραστειτε

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εφόσον προσανατολίζεστε μάλλον προς Ευρώπη, κάτι εντελώς κλασικό για γαμήλιο ταξίδι, όπως η Βενετία η το Παρίσι πώς σας φαίνεται?

manostina

Member
Σκεφτήκαμε και αυτά τα μερη αλλά θελουμε ένα μέρος που να μην μπορούμε να πάμε εύκολα...Εννοώ τώρα έχουμε περιθώριο και στις μέρες και οικονομικά και θέλαμε κάτι ξεχωριστό....

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Σκεφτήκαμε και αυτά τα μερη αλλά θελουμε ένα μέρος που να μην μπορούμε να πάμε εύκολα...Εννοώ τώρα έχουμε περιθώριο και στις μέρες και οικονομικά και θέλαμε κάτι ξεχωριστό....

Η Ευρώπη είναι σχεδόν όλη εύκολη.
Και η Κρακοβία που σου συστήθηκε εύκολη είναι και πολύ οικονομικότερη από άλλους κλασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ξεκίνα μάλλον με το να σκεφτείς τί είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στο γαμήλιο ταξίδι σου (περιήγηση, χαλάρωση, συνδυασμό και των δύο, μουσεία, παραλίες, πόλεις, εξοχή?) και μετά εύκολα βρίσκεις και τον προορισμό.

manostina

Member
Η Ευρώπη είναι σχεδόν όλη εύκολη.
Και η Κρακοβία που σου συστήθηκε εύκολη είναι και πολύ οικονομικότερη από άλλους κλασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ξεκίνα μάλλον με το να σκεφτείς τί είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στο γαμήλιο ταξίδι σου (περιήγηση, χαλάρωση, συνδυασμό και των δύο, μουσεία, παραλίες, πόλεις, εξοχή?) και μετά εύκολα βρίσκεις και τον προορισμό.
Συνδιασμό και των δύο...τωρα για άλλα δεν έχω προβλημα...Δεν θέλω όμως να εχει να δω πολλά μέρη είτε μουσεία για να χαλαρώσουμε και λίγο μην τρέχουμε όλη μέρα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom