Καλημέρα απο ένα νέο μέλος

Παρακινήθηκα να γίνω μέλος από τις εκπληκτικές ιστορίες που έχω διαβάσει και τις υπέροχες φώτος που έχω απολαύσει εδώ. Έχω ταξιδέψει πολύ (αισίως έκλεισα 70 χώρες)....μπήκα εδώ γιατί ενδιαφέρομαι να γνωρίσω άτομα που έχουν το ίδιο πάθος με εμένα ...επίσης μου αρέσει η ταξιδιωτική φωτογραφία.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλώς ήρθες πολυταξιδεμένε, περιμένουμε να συνδράμεις κι εσύ με ιστορίες και φυσικά φωτογραφίες από τόπους μακρινούς και εξωτικούς- κυρίως εξωτικούς :)

Ηθελα να με πληροφορήσει κάποιος πως δημιουργώ και υποβάλλω εδώ στο φορουμ φωτογραφικά αλμπουμς. Ευχαριστώ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ηθελα να με πληροφορήσει κάποιος πως δημιουργώ και υποβάλλω εδώ στο φορουμ φωτογραφικά αλμπουμς. Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες!
Για τη δημιουργία άλμπουμ:
Πας πάνω - πάνω και πατάς πάνω στις Φωτογραφίες (ένα κλικ).
Από κάτω ακριβώς έχει ανοίξει τώρα νέα γραμμή επιλογών. Πατάς Add Media.
Στην επιλογή Choose an album, πατάς Create an album. Δίνεις όνομα κτλ για το άλμπουμ που θέλεις να δημιουργήσεις.
Όταν τελειώσεις με τη δημιουργία αλμπουμ, θα βρεθείς ξανά στην επιλογή Add Media. Τώρα επιλέγεις το άλμπουμ που δημιούργησες και στην συνέχεια επιλέγεις Upload an image from your files και πατάς Upload Image. Στην συνέχεια επιλέγεις τις φωτογραφίες από τον σκληρό σου. Μπορείς να επιλέξεις πολλές φωτογραφίες κάθε φορά. Αν οι φωτογραφίες σου βρίσκονται σε site τύπου flickr κτλ, επιλέγεις Upload an image from a URL και αντιγράφεις από κάτω τα ulr τους. Για κάθε url που προσθέτεις πατάς στη συνέχεια το +
Σε κάθε περίπτωση, όταν τελειώσεις πατάς Save Media, στο τέλος της σελίδας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.813
Μέλη
39.544
Νεότερο μέλος
Van Kouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom