chrisbd
Member
Eurogroup.... Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει...
Μεγαλύτερη κοινοτυπία δε βρήκες να γράψεις?.... ούτε ταυτιζόμαστε με αυτήν ούτε και θα πάψουμε να κάνουμε κριτική.
Εγώ δηλαδή που ΄χω μπει σε τζαμί εν ώρα προσευχής είμαι μουσουλμάνος. Ή επειδή έχω παρευρεθεί σε τελετές βουδιστών, είμαι βουδιστής. Ή επειδή πάω στην Ανάσταση και τον Επιτάφιο είμαι ΧΟ.Ρε GTS εσύ όχι απλώς δεν έχεις διάθεση και κριτική αλλά δεν βλέπεις που είναι το λάθος ενός αθέου να ζητάει την ευχή ενός μητροπολίτη και να πετάει περιστέρια σε θρησκευτικά πανηγύρια.
Αυτό το θεωρείς σοβαρό επιχείρημα;Εγώ δηλαδή που ΄χω μπει σε τζαμί εν ώρα προσευχής είμαι μουσουλμάνος. Ή επειδή έχω παρευρεθεί σε τελετές βουδιστών, είμαι βουδιστής. Ή επειδή πάω στην Ανάσταση και τον Επιτάφιο είμαι ΧΟ.
Ναι, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρουμε εκ των προτέρων. Ας μην περιχαρακωνόμαστε, εξ άλλου με τα λάθη και τα πάθη μας θα πορευτούμε.Για να κατεβάσω λίγο την ένταση,αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι τέτοιου είδους συγκεντρώσεις έχουν πιο πολύ εθνικό παρά πολιτικό χαρακτήρα και είναι εύκολο να συνδεθούν (ακόμα και να καπελωθούν) από άλλου είδους κέντρα από αυτά που νομίζουμε ότι εξυπηρετούν τη στιγμή που βρισκόμαστε εκεί.
Δεν εννοώ την έξοδο της χώρας από το ευρώ, αν αυτό νόμιζες. Είμαι εντελώς εναντίον σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μιλάω για την απογοήτευση στις προσδοκίες κάποιων.Την τελευταία πρότασή σου δεν τη σχολιάζω.