chrisbd
Member
Ασφαλώς και οι γονείς έχουν ευθύνη, μικρή η μεγάλη δεν έχει σημασία, για τις επιλογές των παιδιών τους .... και είμαι σίγουρος, χωρίς να έχω ακούσει τι είπε ο κ Βούτσης για το συγκεκριμένο θέμα, ότι νοιώθει να τον βαραίνει αυτή η ευθύνη ... απο κει και πέρα πρέπει να κρίνουμε τον πολιτικό για την πολιτική του πορεία και για το έργο του .... το να λέμε ότι είναι κακός πατέρας άρα κακός πολιτικός είναι λάθος συμπέρασμα πέραν του ότι είναι κτύπημα κάτω απο τη ζώνη και γενικά ανήθικο και "κατινίστικο" να κάνουμε τέτοιες κρίσεις....billytheliar απευθύνομαι σε σένα γιατί είσαι ο μόνος που απαντάει χωρίς ειρωνία ή προσβολές προς αυτόν που έχει την αντίθετη άποψη. Η δική μου άποψη λοιπόν (που προφανώς δε βρίσκει κανέναν από τους συνομιλητές σύμφωνο) είναι ότι οι αρχές που δίνεις στα παιδιά σου και ο τρόπος που τα μεγαλώνεις σε χαρακτηρίζει. Θεωρώ πως όταν τα παιδιά έχουν παραβατική συμπεριφορά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ευθύνονται οι γονείς. Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν, αυτή είναι η άποψη μου που την έχω εκφράσει και στο παρελθόν (με το θέμα του Ρωμανού) και με βάση αυτή δε θεωρώ καλή την επιλογή που έγινε. Όπως έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα μου φαίνεται σοβαρός άνθρωπος ο Βούτσης αλλά αυτό δεν μου αρκεί. Επίσης γράφεις ότι η δήλωσή του ήταν εξαιρετική, αλλά δε καταλαβαίνω τι σε ενθουσίασε τόσο. Τα αναμενόμενα είπε..
Τώρα σχετικά με το "ένα κεφάλι ψηλότεροι απ'τους προηγούμενους" και 40 τυχαίους απ'τον δρόμο να παίρναμε πάλι καλύτεροι θα ήταν από τους προηγούμενους. Το θέμα είναι να έχουμε τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις..
Δηλαδή ο γιός του καλού μας γείτονα απέναντί μας είχε παραβατική συμπεριφορά και μεις τώρα όταν περνάμε απ' έξω θα τον φτύνουμε;; δεν θα προσπαθήσουμε να συμπαρασταθούμε τουλάχιστον στους γονείς...έπαψαν να είναι πλέον οι καλοί μας γείτονες;;
Ασφαλώς έχεις το δικαίωμα στην άποψή σου αλλά κρίνεσαι και σύ γι΄αυτήν....γιατί όταν γράφουμε εδώ εκτιθέμεθα δημόσια...