maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
"Τι γεύση έχουν τα χέρια των παπάδων",αυτό ήταν το καλό ρε
Και το ''είμαι οι αγορές πως χορεύωωω''..."Τι γεύση έχουν τα χέρια των παπάδων",αυτό ήταν το καλό ρε
'Εχεις ακούσει(από παλαιότερους φυσικά),την ιστορία που λέει ο Βαρουφάκης ότι η τότε συντηρητική κυβέρνηση ψήφισε τροπολογία σε νόμο για να τον απομακρύνει από την θέση σχολιαστή που είχε στο ελληνόφωνο πρόγραμμα του ραδιοφώνου ;Η τα παραλέει;Γενικά το κλίμα εδώ είναι θετικό, τα σχόλια είναι υπέρ της νέας κυβέρνησης, χωρίς να ασχολούνται και όλη μέρα βέβαια.
Δεν πιστεύω να εννοείς τον Λιάπη. Θα θυμώσω.εβλεπα σπανια στις βλακοφατσες προηγουμενων υπουργων.
Δεν θελω να σε πεισω. Απλα παρεθεσα τι εχει πει. Εγω επειδη υποστηριζω πως οι λαοι πρεπει να ζουν ανεξαρτητοι αλλα χωρις να υφιστανται συνορα και κρατη βρισκω τετοιες αποψεις αρκετα ρεαλιστικες και συμφερουσες. Αν θα συμφωνησεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα και δεν με ενδιαφερει κιολας.α) Με αυτή την παραπομπή θα με πείσεις ότι δεν είναι εθνικιστής;Μα αυτή είναι η κλασσική πιπίλα των εθνικιστών "δεν ήμαστε εθνικιστές ήμαστε πατριώτες".
Ναι ωραια αλλα το δημοσιο δεν ξερω κατα ποσο παιζει στο χρηματιστηριο ωστε να χασει κατι. Νομιζω πως το ολο προβλημα των τελευταιων ημερων δημιουργηθηκε απο τα σορταρισματα που κανουν οι δυνατοι παικτες.β)Βασικός μέτοχος πολλών εισηγμένων είναι το δημόσιο.Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.Και βεβαίως το χτεσινό ήταν στημένο από συγκεκριμένα funds αλλά μη λέμε κι ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι.
Πως σου ρθε κατι τετοιο;Δεν πιστεύω να εννοείς τον Λιάπη. Θα θυμώσω.
Η οποια την επομενη μπορει να αυξηθει και σε λιγο καιρο να επανελθει στα ιδια ή να φτασει καλυτερα επιπεδα. Αυτοι οι μετοχοι δεν επηρεαζονται απο την ημερησια εικονα του της τιμης της μετοχης τους αλλα απο τη μακροπροθεσμη πορεια της.Δεν χρειάζεται να παίζεις στο χρηματιστήριο για να χάσεις ως μέτοχος μιας εταιρείας.Αρκεί να μειωθεί η αξία των μετοχών σου.Ήμαρτον!Αν δεν έχεις ιδέα γιατί το σχολιάζεις;
Προφανως και ειναι λεξη που χρησιμοποιειται με διαφορετικη σημασια απο καθε πλευρα. Νιωθω πως δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε αλλα φανταζομαι πως καταλαβαινεις πως ενας εθνικιστης που λεει "ειμαι πατριωτης" και ενας αριστερος που λεει "ειμαι πατριωτης" εννοουν τελειως διαφορετικα πραγματα.Επίσης ούτε εμένα με ενδιαφέρει αν στο μυαλό σου ο εθνικισμός κι ο πατριωτισμός δεν μοιράζονται κοινά στοιχεία,οπότε όποιος αυτοπροσδιορίζεται ως πατριώτης απαλλάσσεται κάθε υποψίας.
Το κόμμα της Λεπέν ως πατριωτικό δεν πλασάρεται;