Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Νομίζω πως τίποτε από αυτά δεν παίζει ρόλο. Ούτε καν αν θα μας κουρέψουν το χρέος, το οποίο και πάλι αδιάφορο είναι. Αυτό που θα είναι καθοριστικό είναι αν θα έχουμε ανάπτυξη κι ένα έστω στοιχιώδες πλεόνασμα. Με αυτά που έχει αναγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ και τους διορισμούς του Φωτόπουλου και να μας το μηδενίσουν το χρέος, σε δυο χρόνια στα ίδια θα είμαστε κι εκεί πια δε θα μας δανείζει κανείς, οι μ@@@@κες τελείωσαν, δεν μας πιστεύει κανείς. Τώρα, αν καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να φορολογήσει το Μπόμπολα, τον Τράκη και να βγάλει το κόστος του κρατισμού από τους φόρους, εύγε, αλλά αμφιβάλλω αν έχει και τη διάθεση. Αλλά οι πιθανότητες είναι ανάλογες με αυτές του να μη μπει στη Βουλή η ΧΑ.Εμένα μου λείπει η αγκαλιά του.
Στα δικά μας... ποιό πιστεύετε πως θα είναι το τυράκι της ΕΕ προς τον Αλέξη (εκτός απο το QE που δεν έχει επιλογή να μην συμπεριλάβει την Ελλάδα ότι κι αν λένε) ;
Εάν δούμε τις εξελίξεις του Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου, ο Αντώνης έφαγε μεγάλο άκυρο απο τους έξω και δεν του δώσανε ούτε μισό χαρτί να παίξει στις εκλογές. Άρα, λογικά ο Αλέξης τους είχε κερδίσει και με μια πιο προσεγμένη προσέγγιση και με την σιγουριά για την νίκη.
Έχετε καμία πρόβλεψη; Επενδύσεις; Ελαφρύνσεις; Μόνο το QE;