panpan
Member
δεν παρεξηγούμαι,εγώ σιχαίνομαι,ούτε προτρέπω άλλον.Εσύ,οι άλλοι μην τους σιχαίνεστε.προκαταλήψεις, συμπλέγματα, "τσουβαλιάσματα" ...χωρίς παρεξήγηση, γενικά μιλάω.
δεν παρεξηγούμαι,εγώ σιχαίνομαι,ούτε προτρέπω άλλον.Εσύ,οι άλλοι μην τους σιχαίνεστε.προκαταλήψεις, συμπλέγματα, "τσουβαλιάσματα" ...χωρίς παρεξήγηση, γενικά μιλάω.
Δεν εννοώ "εσύ σιχαίνεσαι το σπανακόρυζο αλλά εμένα μ' αρέσει", μην το ευτελίζεις.δεν παρεξηγούμαι,εγώ σιχαίνομαι,ούτε προτρέπω άλλον.Εσύ,οι άλλοι μην τους σιχαίνεστε.
«Πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να φύγουμε από το εξοπλιστικό μοντέλο του παρελθόντος και να σχεδιάσουμε την αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια νέα βάση που να λαμβάνει υπόψη τη δυσχερή οικονομική πραγματικότητα».Πήγε και στις ΗΠΑ ο Καμμένος και είχε και δείπνο με τον μίστερ Lockheed. Μάλλον δε συζήτησαν για το νέο βίντεο κλιπ της Lady Gaga. Ευγε, 200 για την ανθρωπιστική κρίση, 500 για τα αεροπλάνα που κάνουν... υποβρύχιο πόλεμο και είναι πιο παλιά από μένα... Λιτός βίος, λιτός μίζος ένα και το αυτό.
Ή απλώς mind the gap μεταξύ αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ.«Πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να φύγουμε από το εξοπλιστικό μοντέλο του παρελθόντος και να σχεδιάσουμε την αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια νέα βάση που να λαμβάνει υπόψη τη δυσχερή οικονομική πραγματικότητα».
Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα σε επίσκεψη στο Πεντάγωνο πρίν μερικούς μήνες.
Τότε όμως δεν είχε ανάγκη η δεν υπολόγιζε τον στρατηγό Πάνο.
και εσύ Βρούτισα?Ή απλώς mind the gap μεταξύ αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ.