ikarialover
Member
Χαχαχα! Όχι τόσες πολλές, απλά δεν θέλω να αφήσω τίποτα να με εμποδίσει να δω όλα αυτά που θέλω να δω! Και επειδή έχω ζήσει στο Παρίσι, κάναμε και δίμηνο να δούμε ήλιο!!
Αγαπητή ιπτάμενη,Τωρα δεν ξερω αν μπορω να ρωτησω κατι εδω η θα πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα.
Σχετικα με το ταξιδι μας εχω ψαχτει και εχω βρει καποιες πληροφοριες αλλα δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο για την περιοχη που θα μενουμε η οποια ειναι λεγεται Montparnasse.Ελπιζω τουλαχιστον σ'αυτο να εκανα καλη επιλογη γιατι απο θεμα εποχης μαλλον ητανε λιγο λαθος.
Μηπως ξερει κανεις να μου πει κατι για την συγκεκριμενη περιοχη...
Δώσε το όνομα του ξενοδοχείου, για να δούμε.Λεει οτι το ξενοδοχειο βρισκεται στο κεντρο της περιοχης Montparnasse.Το θεμα αποστασεων θα ειναι προβλημα για μας?Δηλαδη θελουμε να δουμε οσα απο τα "βασικα" αξιοθεατα του Παρισιου μπορουμε.Απο το ξενοδοχειο που θα ειμαστε θα μπορουμε να το κανουμε ποδαρατο ή θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε συγκοινωνιες?
Θα μεινουμε 6 μερες,αλλα αυτο με το λεοφωρειο καλο μου ακουγεται.Αν μεινεις λιγες μερες το βλεπω δυσκολο γιατι το Παρισι ειναι μεγαλη και απλωμενη πολη.Σε οσους πανε για λιγες μερες και πρωτη φορα νομιζω ειναι καλυτερο το τουριστικο hop on hop off bus,για 2 μερες ηταν νομιζω 20 ευρο.Βλεπεις τα βασικα,κατεβαινεις και ανεβαινεις οπου και οποτε θες και το χρησιμοποιεις και σαν μεταφορικο μεσο.
Αν μαθεις το μετρο οι αποστασεις μηδενιζονται,οι στασεις ειναι παρα πολλες,και η περιοχη που θα μεινεις βοηθαει.
Καλό είναι. Λίγο χαμηλότερα απ'το ιδανικό, που θα ήταν το ανώτατο όριο του Μονπαρνάς. Στη γύρω περιοχή, πηγαίνεις με τα πόδια οπωσδήποτε. Για πάνω από το ποτάμι, με μετρό. Ούτως ή άλλως, το Παρίσι είναι κουραστικό για τα πόδια: προτιμάς πάντοτε το μετρό.Ειναι το Concorde Montparnasse Hotel.