• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καιρικά φαινόμενα στην Βαρκελώνη.

panpan

Member
Πριν από λίγο χτύπησε συναγερμός για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Βαρκελώνη και στην Καταλωνία. Θα υπάρχει κίνδυνος για τις επόμενες δύο ώρες στην βόρεια και ανατολική Καταλωνία. Όσοι βρίσκεστε στην περιοχή να έχετε τον νου σας.
Screenshot_2024-11-04-12-50-20-213_com.google.android.cellbroadcastreceiver.jpg
IMG-20241104-WA0001.jpg
η φωτογραφία είναι πριν λίγο.

panpan

Member
Σοκ! Παναγιωτη καλο κουραγιο!
Εγώ δεν έχω θέμα. Είμαι ψηλά σε βουνό,σε μια κορυφή. Η Βαρκελώνη είχε θέμα, αλλά άρχισε βελτίωση. Υπάρχει πρόβλημα με το μετρό γραμμές 1, 3,4, και 9s που πάει αεροδρόμιο. Πιο πολύ ζορίστηκαν στην νότια πλευρά της πόλης. Βόρεια ανατολικά που είμαι εγώ έχουμε συναγερμό άλλες δύο ώρες, αλλά η βροχή είναι μέτρια έως ελαφρώς ισχυρή. Πιστεύω σε κάνα δυο ώρες θα τελειώσει το πανηγύρι.

varioAthens

Member
Εγώ δεν έχω θέμα. Είμαι ψηλά σε βουνό,σε μια κορυφή. Η Βαρκελώνη είχε θέμα, αλλά άρχισε βελτίωση. Υπάρχει πρόβλημα με το μετρό γραμμές 1, 3,4, και 9s που πάει αεροδρόμιο. Πιο πολύ ζορίστηκαν στην νότια πλευρά της πόλης. Βόρεια ανατολικά που είμαι εγώ έχουμε συναγερμό άλλες δύο ώρες, αλλά η βροχή είναι μέτρια έως ελαφρώς ισχυρή. Πιστεύω σε κάνα δυο ώρες θα τελειώσει το πανηγύρι.
Μαλλον επειδη καηκαν στον χυλο φυσανε και το γιαουρτι και στελνουν ειδοποιησεις να ειναι καλυμμενοι?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Παναγιώτη, να προσέχεις και εύχομαι να ξεπεραστεί ανώδυνα αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας.

panpan

Member
Μαλλον επειδη καηκαν στον χυλο φυσανε και το γιαουρτι και στελνουν ειδοποιησεις να ειναι καλυμμενοι?
Εδώ είναι σε συναγερμό από το βράδι . Έχουν γίνει ζημιές πολλές νότια .Ταραγόνα έως Βαρκελώνη. Η αλήθεια είναι ότι η Βαρκελώνη και γενικά η Καταλωνία είναι πιο οργανωμένη.
Αυτήν την στιγμή δεν λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ο προαστιακός. Από τις εργασίες τους
οι υπάλληλοι έχουν φύγει για τα σπίτια τους από το μεσημέρι. Τα παιδιά που έχουν πάει σχολείο το πρωί , παραμένουν στις τάξεις τους για να μην κυκλοφορούν οι γονείς. Θα τους ενημερώσουν
πότε να πάνε να τα πάρουν.

varioAthens

Member
Εδώ είναι σε συναγερμό από το βράδι . Έχουν γίνει ζημιές πολλές νότια .Ταραγόνα έως Βαρκελώνη. Η αλήθεια είναι ότι η Βαρκελώνη και γενικά η Καταλωνία είναι πιο οργανωμένη.
Αυτήν την στιγμή δεν λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ο προαστιακός. Από τις εργασίες τους
οι υπάλληλοι έχουν φύγει για τα σπίτια τους από το μεσημέρι. Τα παιδιά που έχουν πάει σχολείο το πρωί , παραμένουν στις τάξεις τους για να μην κυκλοφορούν οι γονείς. Θα τους ενημερώσουν
πότε να πάνε να τα πάρουν.
Ευχομαι να πανε ολα καλα! Κρατας μας ενημερους!

panpan

Member
Στο μεγαλύτερο μέρος της Καταλωνίας έχουμε ύφεση των καιρικών φαινομένων,
εκτός της περιοχής Baix Llobregat που παραμένει σε πορτοκαλί κατάσταση συναγερμού.
Ακόμα δεν έχουμε προαστιακό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα