• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καινούριαααα!!

Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη-Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
καλησπέρα σε όλους και όλες τους τρελαμένους με τα ταξίδια!!!:xalara:
Είμαι καινούρια στο φόρουμ αυτό αν και έχω διαβάσει πολλές πολλές ιστορίες καθώς προγραμμάτιζα ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη, άλλες ιστορίες καθώς σκεφτόμουν να ταξιδέψω κίνα (πράγμα που δεν κατάφερα δυστυχώς!) Με αξίωσε ο Θεός να πάω Κύπρο, Ιταλία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ισπανία όπως προ είπα (ευρωπαικές χώρες) έχω ταξιδέψει όχι αρκετά σε Ελληνικά νησιά αλλά σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα!! Εκστασιασμένη με όλα!!! :) Λατρεύω τα ταξίδια και την περιπέτεια του άγνωστου και εύχομαι να μπορέσω να ταξιδέψω και σε πολλά ακόμα μέρη!! :)
Θέλω την μικρή βοήθειά σας λοιπόν.... :/ Του χρόνου 24 Σεπτέμβρη (Πρώτα ο Θεός) θα έχω γαμοβάφτιση, κ όπως πάντα πρέπει να γίνει ένα ταξιδάκι γαμήλιο!! Το θέμα είναι ο άντρα μου είναι πολύ της ευρωπης και φυσικά τον κλασσικών φαγητών, ενώ εγώ έψαχνα για κάτι που θα μείνει αξέχαστο!! Σκεφτόμουν για Ευρώπη να πάμε 4-5 μέρες ενώ εάν εκανα κάτι άλλο πχ Μαρόκο να το κάναμε 7-8 μερούλες!! Είναι έκπληξη για τον άντρα μου... Θα πληρώσω τα αεροπορικά εγώ και θα του τα εμφανίσω στην γιορτή του και απο εκεί κ πέρα σκέφτομαι να μας βγει κανένα 1500-2000€ μαξιμουμ και οι 2 μαζί! Με εισητήρια να μην ξεπερνάνε τα 600-800 και τα 2! Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό?! (Εκτος απο κρουαζιέρα! Φοβάμαι!) και λιγότερα να βγουν, πιο οικονομικά, αλλά να είναι ρομαντικός προορισμός δεκτό φυσικά!!!!
Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
εγω να σε καλωσορίσω αλλα για Μαρόκο θα σε ενημερωσουν οι καταλληλοι.. καλως ηλθες στη παρεα λοιπον.

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
πάντως στο Μαρόκο, Οκτώβριο με 1500€-2000€ και για τους 2 κατά την ταπεινή μου άποψη ζεις σαν άρχοντας για 1 εβδομάδα.
Αεροπορικά με βαλίτσα (περίπου 250-300€/άτομο) και διαμονή (Μαρακές ή Φεζ προτείνω σε riad-παραδοσιακές κατοικίες) με πρωινό και σπα περίπου 50-60€/βράδυ ίσως και χαμηλότερα
Οπότε τα παραπάνω αθροίζουν το πολύ 1200€ και έχεις ακόμα 300-800€ για διανυκτέρευση και τους στην έρημο, διατροφή και τα συναφή

Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη-Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας για το καλωσόρισμα!! :)

Hlhjac ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Κι εγώ με όσα έχω διαβάσει και έχω ψάξει έτσι μου φαίνεται 2000 είσαι βασιλιάς!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom