Καινουργιο Αμαξι

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
:haha::D:haha:

Παντος το αμαξι το πηρα χτες το βραδυ και ειναι πολυ ωραιο και ειναι και το πρωτο μου καινουργιο.Το παραγγειλα με οθονη οροφης dvd για τους πισω μονο,ειναι κανεις για κανενα ταξιδακι στο πισω καθισμα;;;
Ο μασερ :haha::haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Και πάλι καλιτάξιδος.
Dvd οροφής. Τι ειν΄ τουτο πάλι;
Έχω ένα σχεδόν καινουργιο (18 χρονο :D ) Λαντ Ρόβερ.
Να του βάλω κάτι τέτοιο;

mike

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόντρεαλ-Ν.Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Και πάλι καλιτάξιδος.
Dvd οροφής. Τι ειν΄ τουτο πάλι;
Έχω ένα σχεδόν καινουργιο (18 χρονο :D ) Λαντ Ρόβερ.
Να του βάλω κάτι τέτοιο;
Ειναι ενα dvd οροφης 7'' το οποίο κατεβαινει απο την οροφη του αμαξιου και ειδικα αν εχεις παιδακια ειναι ολα τα λεφτα για να κανουν ησυχια.:p

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Καλοτάξιδο και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!!!
:cool:

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Έχουμε στο φόρουμ ανθρώπους που θα μπορούσαν να δώσουν συμβουλές για αγορά καινούριου αυτοκινήτου? Αρχικά σκεφτόμουν για υβριδικό (μεσαίο SUV). Τώρα άρχισα να σκέφτομαι και το ηλεκτρικό. Δεν αναζητω κάτι εξεζητημένο, δεν αλλαζω αμαξι σαν τα πουκαμισα, το Focus μας εβγαλε μια 20ετία και σε κάτι τέτοιο προσδοκώ και για το επομενο...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχουμε στο φόρουμ ανθρώπους που θα μπορούσαν να δώσουν συμβουλές για αγορά καινούριου αυτοκινήτου? Αρχικά σκεφτόμουν για υβριδικό (μεσαίο SUV). Τώρα άρχισα να σκέφτομαι και το ηλεκτρικό. Δεν αναζητω κάτι εξεζητημένο, δεν αλλαζω αμαξι σαν τα πουκαμισα, το Focus μας εβγαλε μια 20ετία και σε κάτι τέτοιο προσδοκώ και για το επομενο...
Δεν είμαι άνθρωπος που θα έδινα γενικά συμβουλή για αγορά αυτοκινήτου, γιατί δεν είμαι "αμαξάκιας", αλλά θα σου πω δυο πράγματα εκ πείρας, για να σε κατευθύνω λίγο.

Ένα μεσαίο υβριδικό SUV όχημα με το κόστος της σημερινής βενζίνης μπορεί να διανύσει ~600 χλμ με 50€ (γεμάτο ντεπόζιτο 36lt) και eco οδήγηση. Η κατανάλωση (μικτή) κυμαίνεται απο 5-5,2lt/100 χλμ το χειμώνα (καίει παραπάνω όταν πρέπει να ζεστάνει το αυτοκίνητο), ενώ το καλοκαίρι πέφτει και μπορεί να φτάσει έως και 4,5lt/100χλμ. Εννοείται οτι δεν έχει τέλη κυκλοφορίας και η ασφάλεια που παρέχουν τα νέα υβριδικά αυτοκίνητα είναι σε άλλο επίπεδο, δεν το συζητώ!!! Συνήθως έχουν αρκετά χρόνια εγγύηση στην μπαταρία (και δεν εννοώ τη κοινή μπαταρία που έχουν όλα τα οχήματα, αλλά αυτή που παίζει ρόλο στην κίνηση του αυτοκινήτου), αλλά αυτό εξαρτάται και απο την εταιρεία.

Για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς για την Ελλάδα, κυρίως απο θέμα αυτονομίας (δεν μπορείς να κάνεις μεγάλο ταξίδι), αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη...

Billouk

Member
Ένα μεσαίο υβριδικό SUV όχημα με το κόστος της σημερινής βενζίνης μπορεί να διανύσει ~600 χλμ με 50€ (γεμάτο ντεπόζιτο 36lt) και eco οδήγηση. Η κατανάλωση (μικτή) κυμαίνεται απο 5-5,2lt/100 χλμ το χειμώνα (καίει παραπάνω όταν πρέπει να ζεστάνει το αυτοκίνητο), ενώ το καλοκαίρι πέφτει και μπορεί να φτάσει έως και 4,5lt/100χλμ. Εννοείται οτι δεν έχει τέλη κυκλοφορίας και η ασφάλεια που παρέχουν τα νέα υβριδικά αυτοκίνητα είναι σε άλλο επίπεδο, δεν το συζητώ!!! Συνήθως έχουν αρκετά χρόνια εγγύηση στην μπαταρία (και δεν εννοώ τη κοινή μπαταρία που έχουν όλα τα οχήματα, αλλά αυτή που παίζει ρόλο στην κίνηση του αυτοκινήτου), αλλά αυτό εξαρτάται και απο την εταιρεία.
Συμφωνώ 99% ως νέος κάτοχος υβριδικού εδώ και αρκετούς μήνες. Πολύ φοβάμαι ότι τα τέλη κυκλοφορίας σύντομα θα αλλάξουν και θα υπολογίζονται σύμφωνα με τους ρύπους, οπότε καλό θα ήταν να το ελέγξετε και αυτό.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πολύ φοβάμαι ότι τα τέλη κυκλοφορίας σύντομα θα αλλάξουν και θα υπολογίζονται σύμφωνα με τους ρύπους,
Γιατί το λες αυτό; Τι έχεις δει ή διαβάσει;

Billouk

Member
Γιατί το λες αυτό; Τι έχεις δει ή διαβάσει;
Έχω διαβάσει ότι πέρσι δεν πρόλαβε να γίνει ο υπολογισμός των τελών με βάση τα γραμμάρια ρύπων. Ήδη υπάρχουν υβριδικά που πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, οπότε, δεν θα μου κάνει εντύπωση το minimum αυτού του αριθμού να ελαττωθεί και άλλο ώστε να πληρώνουν τα περισσότερα υβριδικά. Αν θυμάσαι, κάτι αντίστοιχο έγινε τα χρόνια του μνημονίου με τα πετρελαιοκίνητα.

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Δεν είμαι άνθρωπος που θα έδινα γενικά συμβουλή για αγορά αυτοκινήτου, γιατί δεν είμαι "αμαξάκιας", αλλά θα σου πω δυο πράγματα εκ πείρας, για να σε κατευθύνω λίγο.

Για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς για την Ελλάδα, κυρίως απο θέμα αυτονομίας (δεν μπορείς να κάνεις μεγάλο ταξίδι), αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη...
Τανια μου σ'ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυτικήσου απαντηση!!! Αμαξάκιας δεν ξέρω αν είσαι, πάντως γνώστρια εισαι και με το παραπανω! Τον προβληματισμό αυτόν τον έχω και εγώ για το ηλεκτρικό. Την ελλειψη αυτονομιας δηλαδή για πολλα χιλιόμετρα...Όμως, σκέφτομαι ότι ίσως εξασφαλιζω το να μην έχω τέλη κυκλοφορίας για τα επόμενα πολλά χρόνια με το ηλεκτρικό.

Συμφωνώ 99% ως νέος κάτοχος υβριδικού εδώ και αρκετούς μήνες. Πολύ φοβάμαι ότι τα τέλη κυκλοφορίας σύντομα θα αλλάξουν και θα υπολογίζονται σύμφωνα με τους ρύπους, οπότε καλό θα ήταν να το ελέγξετε και αυτό.
Αυτό το σκέφτομαι και εγώ για τα υβριδικά. Γενικά, τα τέλη κυκλοφορίας για εμας τους κατόχους των παλαιών αυτοκινήτων έχουν φτάσει στο Θεό και δεν θέλω να ξαναζήσω σύντομα την ίδια κατάσταση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα