DimitrisTUC
New Member
Γεια σας παιδια!Και εγωωωω για erasmus!Λοιπον επειδη το θεμα εχει ξαναγινει και δεν θελω να κουρασω πολυ.Σκεφτομαι να δηλωσω Πραγα η Λισαβονα η Σλοβενια η Σλοβακια...Αλλα ειμαι σε τρελο διλλημα.Στην Τσεχια εχω επιλογη τα εξης πανεπιστημια: CHARLES UNIVERSITY IN PRAGUE , CZECH UNIVERSITY OF LIFE SCIENCES PRAGUE , CZECH UNIVERSITY OF LIFE SCIENCES PRAGUE , INSTITUTE OF CHEMICAL TECHNOLOGY. Σας τα γραφω μονο και μονο μπας και ξερει κανεις πιο ειναι καλυτερο για να βαλω.Επισης εχω επιλογες στην Σλοβενια στο UNIVERSITY OF NOVA GORICA και στην Σλοβακια στο TECHNICKA UNIVERZITA V
KOSICIACH και στην Λισαβονα το UNIVERSIDADE NOVA DE LISBOA και το ΙNSTITUTO POLITECNICO DE BRAGANCA. Λοιπον και τωρα οποιος γνωριζει θα θελα να με ενημερωσει ποια απο τις τεσσερις χωρες αξιζει περισσοτερο για ερασμους!Βασικα κριτηρια ειναι:1) να ειναι οικονομικα,να εχει οργανωμενο φοιτητικο συλλογο(για να κανει παρτυ και ιστοριεεεεεες),να εχει γααματη φοιτητικη ζωη και το βασικοτερο ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ετοιμες για ολα και πολυ αλκοοοοοοοοολ!!!!!
Αναμενω τις απαντησεις σας με αγωνια!
KOSICIACH και στην Λισαβονα το UNIVERSIDADE NOVA DE LISBOA και το ΙNSTITUTO POLITECNICO DE BRAGANCA. Λοιπον και τωρα οποιος γνωριζει θα θελα να με ενημερωσει ποια απο τις τεσσερις χωρες αξιζει περισσοτερο για ερασμους!Βασικα κριτηρια ειναι:1) να ειναι οικονομικα,να εχει οργανωμενο φοιτητικο συλλογο(για να κανει παρτυ και ιστοριεεεεεες),να εχει γααματη φοιτητικη ζωη και το βασικοτερο ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ετοιμες για ολα και πολυ αλκοοοοοοοοολ!!!!!
Αναμενω τις απαντησεις σας με αγωνια!