IASONAS_KAROUBAS
New Member
Γεια σας, ταξιδιώτες! 
Είμαι ένας παθιασμένος ταξιδιώτης και εργάζομαι πάνω σε μια νέα εφαρμογή ταξιδιωτικού προγραμματισμού με AI (τεχνητή νοημοσύνη). Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ταξιδιώτες να βρίσκουν έξυπνες και οικονομικές διαδρομές, να οργανώνουν το ταξίδι τους εύκολα και να ανακαλύπτουν κρυμμένους προορισμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.
Τι θα κάνει η εφαρμογή;
AI Travel Planner: Θα βρίσκει τις πιο οικονομικές διαδρομές και εναλλακτικούς τρόπους να φτάσετε στον προορισμό σας (π.χ. stopovers που μειώνουν το κόστος).
Real-Time Price Alerts: Θα σας ενημερώνει για πτώσεις τιμών σε πτήσεις & ξενοδοχεία.
Hidden Gem Finder: Θα σας προτείνει μυστικά τοπικά μέρη που δεν είναι τουριστικά.
Packing List Generator: Θα δημιουργεί λίστα αποσκευών με βάση τον προορισμό και τον καιρό.
Group Travel Sync: Ιδανικό για παρέες που ταξιδεύουν μαζί – ψήφιση δραστηριοτήτων, κοινό budget tracking κ.λπ.
Σας ακούγεται χρήσιμο;
Θα εκτιμούσα πολύ τις απόψεις σας! Κάθε σχόλιό σας θα με βοηθήσει να κάνω την εφαρμογή όσο το δυνατόν πιο χρήσιμη για ταξιδιώτες σαν εσάς.
Ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ να ακούσω τη γνώμη σας!

Είμαι ένας παθιασμένος ταξιδιώτης και εργάζομαι πάνω σε μια νέα εφαρμογή ταξιδιωτικού προγραμματισμού με AI (τεχνητή νοημοσύνη). Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ταξιδιώτες να βρίσκουν έξυπνες και οικονομικές διαδρομές, να οργανώνουν το ταξίδι τους εύκολα και να ανακαλύπτουν κρυμμένους προορισμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.
Τι θα κάνει η εφαρμογή;

- Ποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά σας αρέσει περισσότερο;
- Τι άλλο θα θέλατε να περιλαμβάνει μια τέτοια εφαρμογή;
- Θα χρησιμοποιούσατε μια εφαρμογή που σας προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για να εξοικονομήσετε χρήματα;

Ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ να ακούσω τη γνώμη σας!