Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Εμένα ήταν 2 το μεσημέρι.Τι ωρα παρατηρειτε τις καθυστερησεις? Απογευμα/βραδυ?
Θελω να υπολογισω τι μας περιμενει.
Εμένα ήταν 2 το μεσημέρι.Τι ωρα παρατηρειτε τις καθυστερησεις? Απογευμα/βραδυ?
Θελω να υπολογισω τι μας περιμενει.
Ελα κοψε κατι. Προχθες μεσημερι δεν ειχε καμμια. Το βραδυ ναι κανα δυο απ οτι ειδα. Ο πιλοτος ειπε οτι εξαρταται απο την ημερα κα την κυκλοφορια του ελβελ, οχι απο την εταιρεια. Λεξεις δικες του βεβαια..παντως τετοιες καθυστερησεις των 70’ με δωρεαν εισητηριο καλοδεχουμενες απο πλευρας μουΌλες οι πτήσεις της ετζιαν έχουν καθυστέρηση, μα όλες.
Πριν χρόνια είχα πετάξει από Αθήνα για Αγγλία και στην αναχώρηση κάποιοι αποφάσισαν τελευταία στιγμή μετά το boarding να μην πετάξουν και έπρεπε να ψάξουν όλη τη καμπίνα για λόγους ασφαλείας, να βγάλουν τις βαλίτσες τους από κάτω, κλπ. Φάγαμε 1.5 ώρα από αυτό και μετά είχαμε και πρόσθετη καθυστέρηση γιατί χάσαμε τα slot κυκλοφορίας στην διαδρομή και άφιξης.Ο πιλοτος ειπε οτι εξαρταται απο την ημερα κα την κυκλοφορια του ελβελ, οχι απο την εταιρεια.
Εγώ πάντως, τη θερινή περίοδο φέτος, δεν έχω πετύχει ούτε μία χωρίς καθυστέρηση. Και δεν έχω πάρει και λίγες. Ντάξει, εξαρτάται. Χθες που κοίταζα, η πτήση από Amsterdam είχε έρθει στην ώρα της (πέταγα μετά με το ίδιο αεροσκάφος, που φυσικά καθυστέρησε). Καμμιά φορά είναι και θέμα εναέριας κυκλοφορίας, αλλά συνήθως όχι - είναι όμως η προσφιλής δικαιολογία για να γλυτώσουν τις αποζημιώσεις.Ελα κοψε κατι. Προχθες μεσημερι δεν ειχε καμμια. Το βραδυ ναι κανα δυο απ οτι ειδα. Ο πιλοτος ειπε οτι εξαρταται απο την ημερα κα την κυκλοφορια του ελβελ, οχι απο την εταιρεια. Λεξεις δικες του βεβαια..παντως τετοιες καθυστερησεις των 70’ με δωρεαν εισητηριο καλοδεχουμενες απο πλευρας μου
Τι να κόψω, στα είπαν κ άλλοι κάπτεν, δες μόνο τη Βουδαπέστη τις τελευταίας δυο βδομαδες, μεγάλες καθυστερήσεις. Τη μέρα δε που πέταξα είδα από περιέργεια όλες τις πτήσεις του ΕλΒεν, σε όλες καθυστέρηση η Α3 μα σε όλες, την ώρα που σχεδόν όλες οι άλλες έφευγαν με το πολύ 10’. Μόνο σε Α3 υπάρχουν περιορισμοί από ελεγκτες; Απλή απορία.Ελα κοψε κατι. Προχθες μεσημερι δεν ειχε καμμια. Το βραδυ ναι κανα δυο απ οτι ειδα. Ο πιλοτος ειπε οτι εξαρταται απο την ημερα κα την κυκλοφορια του ελβελ, οχι απο την εταιρεια. Λεξεις δικες του βεβαια..παντως τετοιες καθυστερησεις των 70’ με δωρεαν εισητηριο καλοδεχουμενες απο πλευρας μου
Φανταζομαι δωρεαν εισητηριο για καθυστερησεις εξωτερικου δεν παιζει.Εμείς στις 24 Μαΐου στη πτήση από Αθήνα για Βενετία είχαμε 1 ώρα και 27 λεπτά καθυστέρηση και δεν πήραμε τίποτα. Η πτήση ήταν να φύγει 16:40 και έφυγε 18:07.
Η δικαιολογία ήταν ότι επιβάτης που δεν επιβιβάστηκε είχε παραδώσει αποσκευή και έπρεπε να βρεθεί και όταν βρέθηκε χάσαμε την σειρά μας για απογείωση και έπρεπε να βρεθεί κάποιο κενό για να μας δοθεί πάλι άδεια για απογείωση.
Παίζει αλλά εξαρτάται από την ώρα της καθυστέρησης.Φανταζομαι δωρεαν εισητηριο για καθυστερησεις εξωτερικου δεν παιζει.
Πεταξα Αθηνα-Βενετια-Αθηνα πριν δυο βδομαδες και ειχε καθυστερηση και στο πηγαινε και στο ελα.