Δεν πήγα καμιά φορά με ταξιδιωτικό γραφείο οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω...Καλησπερα παιδια! Οποιος μπορει ας μου προτεινει σε πμ ή δμ καποιο ταξιδιωτικο πρακτορειο για Κινα. Ευχαριστω!
Αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα του θέματος.Κοίταξε τα δύο πρώτα αν επιμένεις να το κάνεις με πρακτορείο....Καλησπερα παιδια! Οποιος μπορει ας μου προτεινει σε πμ ή δμ καποιο ταξιδιωτικο πρακτορειο για Κινα. Ευχαριστω!
Πριν αρκετά χρόνια είχα ταξιδέψει Κίνα με το CEL TOURS. Έμεινα ευχαριστημένος.Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε με το αγόρι μου να πάμε μήνα του μέλιτος στην Κίνα (Πεκίνο-Σανγκάη-Χονγκ Κονγκ). Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου (versus travel) μία πολύ ωραία προσφορά και ετοιμαζόμουν να την κλείσω. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως η Κίνα είναι κλειστή για το τουρισμό και θα πρέπει να το κοιτάξω για πιο μετά. Το θέμα είναι όμως ότι όταν το συζήτησα με φίλους και συγγενείς, μου είπαν ότι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία γενικά έχουν πολύ κακή φήμη όσον αφορά τα ταξίδια τους στη Κίνα. Ότι είναι προορισμός που δεν επιλέγουν πολλά άτομα και συνήθως την ακυρώνουν σαν εκδρομή ή ότι και να πας συνήθως δεν είναι πολύ οργανωμένοι. Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου συστήσει αξιόπιστο ταξιδιωτικό?
Ευχαριστώ
Προσωπική άποψη δεν έχω αλλά γνωστοί μου έμειναv ευχαριστημένοι από cosmorama και versus.Μιλάμε όμως για 6-8 χρόνια πρίν.Δεν ξέρουν τι ισχύει τώρα.Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε με το αγόρι μου να πάμε μήνα του μέλιτος στην Κίνα (Πεκίνο-Σανγκάη-Χονγκ Κονγκ). Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου (versus travel) μία πολύ ωραία προσφορά και ετοιμαζόμουν να την κλείσω. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως η Κίνα είναι κλειστή για το τουρισμό και θα πρέπει να το κοιτάξω για πιο μετά. Το θέμα είναι όμως ότι όταν το συζήτησα με φίλους και συγγενείς, μου είπαν ότι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία γενικά έχουν πολύ κακή φήμη όσον αφορά τα ταξίδια τους στη Κίνα. Ότι είναι προορισμός που δεν επιλέγουν πολλά άτομα και συνήθως την ακυρώνουν σαν εκδρομή ή ότι και να πας συνήθως δεν είναι πολύ οργανωμένοι. Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου συστήσει αξιόπιστο ταξιδιωτικό?
Ευχαριστώ
Άποψη μου είναι ότι η Κίνα ειναι πανεύοκολη χώρα για τον ταξιδιώτη και πάρα πολύ φτηνό ταξίδι αν το κάνεις μόνος σου. Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση πρακτορέιο που θα σου κοστίσει το ταξίδι 3 και 4 φορές πιο αρκιβα.Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε με το αγόρι μου να πάμε μήνα του μέλιτος στην Κίνα (Πεκίνο-Σανγκάη-Χονγκ Κονγκ). Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου (versus travel) μία πολύ ωραία προσφορά και ετοιμαζόμουν να την κλείσω. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως η Κίνα είναι κλειστή για το τουρισμό και θα πρέπει να το κοιτάξω για πιο μετά. Το θέμα είναι όμως ότι όταν το συζήτησα με φίλους και συγγενείς, μου είπαν ότι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία γενικά έχουν πολύ κακή φήμη όσον αφορά τα ταξίδια τους στη Κίνα. Ότι είναι προορισμός που δεν επιλέγουν πολλά άτομα και συνήθως την ακυρώνουν σαν εκδρομή ή ότι και να πας συνήθως δεν είναι πολύ οργανωμένοι. Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου συστήσει αξιόπιστο ταξιδιωτικό?
Ευχαριστώ
Η Κίνα είναι κλειστή για τουρισμό λόγω Κωρονοϊού και δεν προβλέπεται να ανοίξει σύντομα, ούτε για πρακτορεία, ούτε για μεμονωμένους ούτε για κανένα. Δεν εκδίδονται προς το παρόν τουριστικές βίζες.Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε με το αγόρι μου να πάμε μήνα του μέλιτος στην Κίνα (Πεκίνο-Σανγκάη-Χονγκ Κονγκ). Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου (versus travel) μία πολύ ωραία προσφορά και ετοιμαζόμουν να την κλείσω. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως η Κίνα είναι κλειστή για το τουρισμό και θα πρέπει να το κοιτάξω για πιο μετά. Το θέμα είναι όμως ότι όταν το συζήτησα με φίλους και συγγενείς, μου είπαν ότι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία γενικά έχουν πολύ κακή φήμη όσον αφορά τα ταξίδια τους στη Κίνα. Ότι είναι προορισμός που δεν επιλέγουν πολλά άτομα και συνήθως την ακυρώνουν σαν εκδρομή ή ότι και να πας συνήθως δεν είναι πολύ οργανωμένοι. Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου συστήσει αξιόπιστο ταξιδιωτικό?
Ευχαριστώ