elinaa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγγλια-Ουαλία, Νορβηγια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λαπωνία, Καραιβική
παιδια ξερει κανεις ποσα ειναι τα διοδια απο αθηα ηγουμενιτσα πανε ελα? επηγει
Nα πας στον Αγιο Γιώργη στο bar "Issos" καταπληκτικη παραλία και το bar τέλοιο, θα με θυμηθείςΑπό χτες είμαστε στη Κέρκυρα! Για πείτε καμιά ωραία παραλία προς τα νότια.. Αμμουδιά θέλουμε και καθαρή! Στην Γλυφάδα δεν αξίζει;
Στην παραλια του Αι Γιοργη στον νοτο ειναι πολυ ωραια,μετα την Μεσογγη.
Πήγαμε τελικά προχτές στην παραλία του Ίσσου (λογικά δίπλα σαυτή που μου προτείνετε) και ήταν μεγάλη και ωραία παραλία με αμμόλοφους! Αλλά ο καιρός μας τα χάλασε λίγο γιατί είχε συννεφιά και αέρα (άρα ανακατεμένη θάλασσα και κύμα)Nα πας στον Αγιο Γιώργη στο bar "Issos" καταπληκτικη παραλία και το bar τέλοιο, θα με θυμηθείς
Kριμα που δεν πετύχεις καλο καιρό γιατί η θάλασσα εκεί υπο κανονικες συνθηκες ειναι φανταστική !!!Οσο για τη Γλυφάδα δεν με πολυαρεσε προσωπικα αν και η θαλασσα ηταν ωραια. Αυτο που με χαλουσε ητανΠήγαμε τελικά προχτές στην παραλία του Ίσσου (λογικά δίπλα σαυτή που μου προτείνετε) και ήταν μεγάλη και ωραία παραλία με αμμόλοφους! Αλλά ο καιρός μας τα χάλασε λίγο γιατί είχε συννεφιά και αέρα (άρα ανακατεμένη θάλασσα και κύμα)
Πάντως από όσες έχω δει ως τώρα μου άρεσε πολύ παρά τις συνθήκες. Αντίθετα στη Γλυφάδα που πήγαμε πριν λίγες μέρες με ξενέρωσε που εκεί που σκάει το κύμα έχουν ξεθαφτεί από την άμμο τρεις τεράστιοι σωλήνες που ρίχνουν επεξεργασμένα λύματα στη θάλασσα από τα ξενοδοχεία από πάνω.
Επίσης παρατηρησα και γω αυτό που γράφτηκε ότι οι παραλίες στη Κέρκυρα είναι πολύ πιο ζεστές από τι τις θυμάμαι προηγούμενα καλοκαίρια, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό για μένα