ΗΠΑ Κάρτα SIM από Αμερική

sakidio

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Τι παίζει με το τηλέφωνο στις ΗΠΑ; Έχω καρτοκινητό της Cosmote, θα μπορώ να κάνω κλήσεις στην Ελλάδα και να με καλούν, κι αν ναι με ποιες χρεώσεις;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Τι παίζει με το τηλέφωνο στις ΗΠΑ; Έχω καρτοκινητό της Cosmote, θα μπορώ να κάνω κλήσεις στην Ελλάδα και να με καλούν, κι αν ναι με ποιες χρεώσεις;

άν και νομίζω ότι δεν συμφέρει να μιλάς με καρτοκινητό, πιστεύω ότι την πιο αξιόπιστη απάντηση θα την πάρεις ρωτώντας σε ένα κατάστημα cosmote .

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Με καρτοκινητό της wind, δεν πρόκειται να μιλήσεις. Δεν υπάρχει σήμα στην ανατολική ακτή.

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Πιστεύω πως με την περιαγωγή ξέχνα το. Όπως προτείνει και ο makisg, δεν βλάπτει να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα Cosmote-Γερμανός. Αν και, αν υπάρχει κάτι για καρτοκινητό, πιθανότατα θα είναι για να παίρνεις εσύ σε αμερικάνικο σταθερό ή κινητό (αντίστοιχο με το Talk Abroad που μου βγάζει εμένα σε καρτοκινητό Vodafone CU), κάτι που όμως δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Έχει αναφερθεί στο φόρουμ ένα πρόγραμμα της T-Mobile που, με αμερικάνικο νούμερο, έχεις χρόνο ομιλίας προς Ελλάδα. Εμείς όταν είχαμε πάει σε κατάστημα της εταιρείας πριν 3 χρόνια, δεν γνώριζαν για αυτό το πακέτο οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι και έτσι δεν μπορώ να σου πω κάτι για αυτό.

Εάν είσαι εξοικειωμένη με την τεχνολογία και έχεις smartphone/laptop, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Skype ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα. Εμείς κάναμε αναπάντητη, άνοιγαν οι δικοί μας το Skype και τους καλούσαμε από εκεί. Πολλά ξενοδοχεία έχουν δωρεάν Wi-Fi, οπότε αυτή είναι μια λύση που πιστεύω θα βολέψει κι εσένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
Greeky_Flyer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα