• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Κάρτα Αναχώρησης I-94

dimitsab

Member
Γεια σας...Συγχαρητηρια για το forum σας (Νεος χρήστης!!).
Τον Αυγουστο του 2008 επέστρεψα απο το πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη χώρις ομως να παραδώσω την κάρτα I-94 (ταξίδεψα μόνος και δεν γνώριζα τις διαδικασίες). Η επιστροφή μου στην Ελλάδα ηταν με Ολυμπιακή αλλά απο το Μόντρεαλ.

Αναλυτικά οι πτήσεις ήταν οι παρακάτω:
Νέα Υορκη - Μόντρεαλ με air canada
Μόντρεαλ - Αθήνα με Ολυμπιακή

Το επόμενο ταξίδι στις ΗΠΑ θα είναι τον Ιούλιο του 2012
Τι μπορώ να κάνω? Απο την πρεσβεία μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα & οτι απλά να την παραδώσω στο επόμενο ταξίδι στις ΗΠΑ.

Παρακαλώ εάν υπάρχει κάποιος χρήστης με παρόμοιο περιστατικό να βοηθησεί

Σας ευχαριστώ .

Κάρτα Αναχώρησης (Ι-94)

Καλό είναι να έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν το πότε έφυγες στην προηγούμενη επίσκεψή σου. Αν έχεις την διάθεση και θες να είσαι σίγουρος, στείλε το Ι-94 μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία στη διεύθυνση στο link.

dimitsab

Member
Απο τα δικαιολογητικά που χρειάζονται έχω μόνο τις κάρτες επιβίβασης.

Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που δεν ανέφερα παραπάνω είναι οτι η βίζα η οποια λήγει το 2018 ειναι φθαρμένη . Και αυτό το γεγονός το ανέφερα στην πρεσβεία και η απάντηση που πήρα ήταν οτι "μπορείτε να ταξιδέψετε και με το esta χωρίς την έκδοση νεας βίζας" .
Σημειώνω οτι μόνο η σελίδα της βίζας ειναι φθαρμένη (πιθανόν απο βροχή) και όχι το υπόλοιπο διαβατήριο (περιέργως!)

Σας ευχαριστω...

Απο τα δικαιολογητικά που χρειάζονται έχω μόνο τις κάρτες επιβίβασης.

Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που δεν ανέφερα παραπάνω είναι οτι η βίζα η οποια λήγει το 2018 ειναι φθαρμένη . Και αυτό το γεγονός το ανέφερα στην πρεσβεία και η απάντηση που πήρα ήταν οτι "μπορείτε να ταξιδέψετε και με το esta χωρίς την έκδοση νεας βίζας" .
Σημειώνω οτι μόνο η σελίδα της βίζας ειναι φθαρμένη (πιθανόν απο βροχή) και όχι το υπόλοιπο διαβατήριο (περιέργως!)

Σας ευχαριστω...
Στείλε όσα έγγραφα έχεις στο Kentucky με το Ι-94, κάνε και μια αίτηση για ESTA και τελείωσε το θέμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom