• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κάλιο αργά... Νέος ταξιδιώτης

WanderChris

New Member
Καλησπέρα (ή καλημέρα) σε όλη την παρέα. Είμαι ο Χρήστος και είχα την ατυχία να πάω το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό πέρυσι τον Μάιο στα 32, εκτός από μια μονοήμερη εκδρομή στην Τουρκία και στο Yali Kavak πριν κάτι χρόνια αλλά δεν το μετράω αυτό!

Πήγαμε στην Ολλανδία για 4 μέρες και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ και μπορώ να πω ότι από τότε με έχει φάει αυτό το μικρόβιο να κάνω ταξίδια και το "γιατί δεν το έκανα μέχρι τώρα"

Στο Ρότερνταμ πήγαμε με το σάιτ που συνεργάζομαι το fightsports.gr ως η πρώτη ελληνική δημοσιογραφική αποστολή που πήγε να καλύψει ένα UFC event επίσημα.

Η κάλυψη του event ήταν ένα όνειρο που δεν ήθελα να ξυπνήσω και ας ήταν δουλειά αλλά δεν μας άφησε πολύ χρόνο να χαρούμε το Ρότερνταμ που μου άρεσε από όσο είδα πάρα πολύ! Πετύχαμε και 4 ηλιόλουστες και ζεστές μέρες και οι ντόπιοι μας λέγαν ότι ήμασταν πολύ τυχεροί.

Δεν κάνω ξεχωριστό ποστ για το Ρότερνταμ γιατί όπως είπα το περισσότερο υλικό που έχω ήταν από το UFC και κάναμε ένα Vlog για όποιον θέλει να πάρει μια ιδέα από όλο το οδοιπορικό.

Φέτος παίζει δυνατά να κάνουμε το ίδιο πράγμα στη Γλασκώβη τον Ιούλιο και είμαι κατενθουσιασμένος. Επίσης σχεδιάζω ένα ταξίδι στην Ελβετία για του χρόνου τέτοια εποχή.

Όπως είπα πριν με έτρωγε που δεν είχα ταξιδέψει νωρίτερα και που και τώρα είναι δύσκολο και συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά ούτε στο εσωτερικό, που είναι πιο εύκολο, έχω πολυγυρίσει. Ούτε καν στη γειτονιά μου.

Μένω στην Κω και δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που πήγα στο Ενετικό κάστρο ή το Ασκληπιείο. Δεν έχω πάει Κάλυμνο, Λέρο, στην Αλικαρνασσό απέναντι οπότε μέχρι να φτάσουμε στην Ελβετία από εδώ και μπρος έχω πάρει απόφαση να κάνω όσα περισσότερα ταξίδια μπορώ , ας είναι και εδώ δίπλα που λέει ο λόγος και θα έρχομαι να τα μοιράζομαι εδώ μαζί σας!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλα σου ταξιδια λοιπον απο εδω και μπρος...

STKF

Member
"γιατί δεν το έκανα μέχρι τώρα"
Δεν υπάρχει <<γιατι?>>. Μην χάνεις χρόνο με το παρελθόν. Ψάξε τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό.:)

η πρώτη ελληνική δημοσιογραφική αποστολή που πήγε να καλύψει ένα UFC event επίσημα.
Συγχαρητήρια!
Δεν έχω πάει Κάλυμνο
Τι να πας να κάνεις? Εκεί δεν έχει UFC. Μόνο αναρρίχηση βράχου!:bleh:

Υ.Γ Πολύ ωραίο βίντεο!

Last edited:

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
ποτε δεν ειναι αργα! καλα ταξιδια!