arabickostas
Member
Καλησπέρα και από μένα.Πριν 2 ημέρες έκλεισα μια 5ήμερη εκδρομή,μεμονομένα όχι με γκρούπ,για 17 Ιανουαρίου για Κάιρο, αποκλειστικά και μόνο λόγω χαμηλότατης τιμής αεροπορικών(ενδεικτικά CHQ-ATH-CAI return all included, Aegean 165 euro).Διάβασα ήδη προσεκτικά ότι υπάρχει στο φόρουμ για την Αίγυπτο γενικότερα, παρόλο που το ταξίδι μου φαντάζει πολύ μακριά.Οσον αφορά διαμονή έχω κάνει μια προεργασία και από ότι έχω διαπιστώσει υπάρχουν αρκετές και φτηνές λύσεις.Επειδη οι μέρες είναι λίγες το μόνο που θα μπορούσα να πραγματοποιήσω σαν εκδρομή είναι μια μονοήμερη στην Αλεξάνδρεια από όσο διαβασα και αντιλαμβάνομαι βαση περιγραφών ατόμων που επισκέφτηκαν την Αίγυπτο..
Για να μην μακρυγορώ..Θα ήθελα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με διασκέδαση,εστιατόρεια με παραδοσιακά πιάτα, και συγκεκριμένα μαγαζιά με προιόντα ντόπια.Το βασικό κριτήριο είναι πρωτίστως η στομαχική μας "ηρεμία" και έπειτα οι τιμές.Οποιαδήποτε εισήγηση,συμβουλή ή βοήθεια έιναι ευπρόσδεκτη πάνω σ αυτό..
Υ.Γ. Κάτι ερωτήσεις όπως που είναι το ένα ή το άλλο κτλ εννοείται ότι με την ύπαρξη του google-google map θεωρούνται επιπέδου δημοτικού..
Για να μην μακρυγορώ..Θα ήθελα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με διασκέδαση,εστιατόρεια με παραδοσιακά πιάτα, και συγκεκριμένα μαγαζιά με προιόντα ντόπια.Το βασικό κριτήριο είναι πρωτίστως η στομαχική μας "ηρεμία" και έπειτα οι τιμές.Οποιαδήποτε εισήγηση,συμβουλή ή βοήθεια έιναι ευπρόσδεκτη πάνω σ αυτό..
Υ.Γ. Κάτι ερωτήσεις όπως που είναι το ένα ή το άλλο κτλ εννοείται ότι με την ύπαρξη του google-google map θεωρούνται επιπέδου δημοτικού..