7 Ιουλίου 2011 #37 J Jen Member Μηνύματα 30 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι μόνο ταξίδια του μυαλού Επέστρεψα! Ανανεωμένη, μαυρισμένη, με λίγα κιλά παραπάνω (κολασμένο Αμερικάνικο junk food), πολλές εμπειρίες και ακόμη πιο πολλές φωτογραφίες.
Επέστρεψα! Ανανεωμένη, μαυρισμένη, με λίγα κιλά παραπάνω (κολασμένο Αμερικάνικο junk food), πολλές εμπειρίες και ακόμη πιο πολλές φωτογραφίες.
7 Ιουλίου 2011 #38 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.021 Likes 2.400 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Περιμενουμε να μας πεις πολλες λεπτομερειες.
7 Ιουλίου 2011 #39 J Jen Member Μηνύματα 30 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι μόνο ταξίδια του μυαλού Ξεκίνησα να γράφω κάτι εδώ αλλά δεν έχω μπει ακόμα στο κυρίως θέμα, μιας και γράφω γενικά την εμπειρία της πρώτης μου πτήσης, οπότε μπορεί να είναι βαρετό. Επίσης, έχω ανεβάσει και μερικές φώτος εδώ. Last edited by a moderator: 5 Οκτωβρίου 2013
Ξεκίνησα να γράφω κάτι εδώ αλλά δεν έχω μπει ακόμα στο κυρίως θέμα, μιας και γράφω γενικά την εμπειρία της πρώτης μου πτήσης, οπότε μπορεί να είναι βαρετό. Επίσης, έχω ανεβάσει και μερικές φώτος εδώ.