• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μπραβο Ορεστη , καλη αρχη στα ταξιδια σου και ευχομαι να ταξιδεψεις πολυ πιο μακρια απο το Λονδινο , οπου εσυ επιθυμεις.
Καλα να περασεις και περιμενουμε τις εντυπωσεις σου μολις επιστρεψεις.:D

Narcissa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who knows?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλωσηρθες!!!Λοιπον ειμαστε οι μικροτεροι εδω μεσα μου φαινεται!!!!!!Λοιπον καιρος να το κανουμε ανω κατω!!!!! : ) Tο Λονδινο ειναι εκπληκτικο!Σου προτεινω το Αβαειο του Wenstminster!!!Αλλα εξισου -ισως και καλυτερο- ειναι το Warwick Castle!!!Εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα παρα πολυ!!!!Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω Warwick Castle: Britain's Ultimate Castle ...Ακομη καλη μονοημερη θα ηταν και στην Πολη του Bath....The City of Bath - University of Bath!!!Aυτα απο εμενα λοιπον-τα υπολοιπα εχουν ειπωθει!!!

P.S.Aφου ειμαστε τα μικροτερα εδω μεσα τι λες για ενα νεο Γκρουπ, "Οι μικροι Εξερευνητες" ???!!!χαχα ; D

ORESTIS

Member
Πολυ ωραία ιδέα,Narcissa.ενταξει δέχομαι.μόνο πες μου πότε θα γίνει το γκρούπ μικροί εξερευνητές να μπώ...:clap::cool:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως τον Ορεστη! Θα περασεις υπεροχα στην Αγγλια, ειναι βεβαιο! Οταν γυρισεις, αν θελεις, γραψε μας μια μικρη ανταποκριση!

Narcissa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who knows?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πολυ ωραία ιδέα,Narcissa.ενταξει δέχομαι.μόνο πες μου πότε θα γίνει το γκρούπ μικροί εξερευνητές να μπώ...:clap::cool:
Aμα καταφερω και το φτιαξω θα σε ενημερωσω!!!!!!:DΛοιπον γιατι δεν κοιτας και αυτα τα θεματα http://www.travelstories.gr/%F4%EF-%E1%F5%F4%EF%EA%F1%E1%F4%EF%F1%E9%EA%FC-%EB%EF%ED%E4%DF%ED%EF/2124-%EC%E9%E1-%EC%E5%E3%DC%EB%E7-%E2%FC%EB%F4%E1-%F3%F4%EF-%EB%EF%ED%E4%DF%ED%EF.html
στο Γκρουπ Αυτοκρατορικο Λονδινο?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.606
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom