• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΚΑΛΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

margianna

New Member
Γεία σας...είμαι νέο μέλος στη παρέα σας..σε λίγες μέρες αναχωρώ και εγώ για κρήτη με το αγόρι μου καθως καταγέται απο εκει και πιο συγκεκριμενα αποτην ομορφη ιεράπετρα. Επειδή θα κάτσουμε αρκετές μερες γενικά και θα γιορτασω εκει τη γιορτη μου θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε καποιο καλο εστιατοριο εκει κοντά με θέα αν γίνεται θα το προτιμόυσα. θα ήθελα κατι πιο ρομαντικό....

evagelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βόσπορος
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Σου έχω το πιο τέλειο μέρος, δεν είμαι από Ιεράπετρα και αυτό το εστιατόριο είναι αρκετά χιλιόμετρα από εκεί αν έχετε αυτοκίνητο αξίζει το κόπο100%. Στο χωριό Κουτσουράς περίπου μισή ώρα ανατολικά από Ιεράπετρα βρίσκεται ένα από τ αγαπημένα μου εστιατόρια, χαμηλός φωτισμός πάνω στην παραλία τα τραπεζάκια ατμοσφαιρική μουσική και τέλειο φαγητό!το λένε robinson και πραγματικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα..To Robinson - Robinson Taverna

margianna

New Member
σε ευχαριστώ για την πρόταση...είδα τις φωτογραφίες και φαίνεται αρκετά συμπαθητικό....θα το σκεφτω γιατι οντως ειναι λιγο μακρυα μου αν σκεφτείς οτι δε θα μεινω ιεραπετρα κεντρο αλλα σε ενα χωριο σχετικα κοντά. ψάχνω και στο ιντερνετ αλλα πιο πολυ ταβέρνες βρίσκω και θέλω κάτι λιγο πιο καλο και ρομαντικό ταυτόχρονα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom