Λάτρεψα τη Μήλο. Θεωρώ ότι έχει από τις ομορφότερες παραλίες στην Ελλάδα... Εγώ είχα μείνει για 4 νύχτες, νομίζω όμως ότι σε 8 νύχτες θα έχετε χρόνο να δείτε τις παραλίες πιο χαλαρά και με την άνεσή σας, γιατί εγώ έτρεχα λίγο για να τις δω όλες (έχει παρα πολλές)!ikarialover πολύ ωραία η γνώμη σου και μου άρεσε έτσι όπως τα ξεχώρισες 2 ζευγάρια θα είμαστε Πήγες Μήλο??? Αν ναι δώσε μου κ εσύ κάποιες πληροφορίες να τις μαζέψω όλες και αποφασίζουμε.
Και μενα αυτο με τη ραιαν για Παφο..μετα Πατρα ..μετα Ιονιο ..μου φαινεται λιγο μανουρικο ..να πω την αληθεια.
Και το Λάρνακα, Ελ.Βενιζέλος ,Πειραιάς, 4-5 ώρες καράβι δεν το λες ξεκούραστο... Όπου και να πάνε όμως μια χαρά θα περάσουν γιατί έχουν πολλές μέρες στη διάθεσή τους!
Είχα νοικιάσει αμάξι, υπάρχουν προσφορές μαζί με την ενοικίαση δωματίου. Ενδεικτικά, είχα πληρώσει 30 ευρώ το δίκλινο μαζί με αμάξι ανά ημέρα (αλλά για 20 Ιουνίου και πριν τρία χρόνια..). Ψάξτε το!KLEOPATRA όντως θα μας είναι πολύ κουραστικό.. το έψαξα τώρα και δεν βολεύει καθόλου..
ikarialover σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες..όταν πήγες Μήλο πήρες μηχανάκι???
Τώρα μένει να καταλήξουμε που θα πάμε
Συμφωνώ απόλυτα γι' αυτό και πάω κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 3 χρόνια αδειάλειπτα για αυτούς ακριβώς τους λόγους! Να συμπληρώσω το καταπληκτικό φαγητό και ότι αποφεύγεις τις ορδές πιτσιρικαρίας τύπου Πάρος και ό,τι αυτό συνεπάγεται.Στη Σίφνο πήγα το '98, ίσως άλλαξαν τα πράγματα από τότε, πάντως όταν πήγα δεν θα έλεγες ότι είχε νυχτερινή ζωή. Είχε όντως καταπληκτικά ατμοσφαιρικά μπαράκια και μια περαντζάδα στην Απολλωνία. Αλλά νυχτερινή ζωή με την έννοια να πας να πιεις και ν χορέψεις, δύσκολα τότε.
Η Σίφνος με μάγεψε κυρίως για αυτή της την ατμόσφαιρα, ειδικά το ηλιοβασίλεμα στο Κάστρο με κοκτεϊλάκι και η διαδρομή Απολλωνία-Αρτεμώνας με τα πόδια στο σούρουπο ήταν όνειρο.