• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012

MissPaparazzi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΣΙΑ
Καλησπέρα! Φέτος αποφασίσαμε με την μαμά μου να πάμε Θεσσαλονίκη μιας και δεν έχω ξαναπάει ενώ εκείνη ναι... Θα πάμε για 4-5 μέρες μέσα Ιουλίου και ψάχνουμε ένα αρκετά καλό, άνετο και όχι πολύ ακριβό ξενοδοχείο. Σκεφτόμουνα το El Greco που είναι κέντρο... απλά θα πάμε για ξεκούραση, ψώνια και όχι μεγάλες εκδρομές, εκτός από μια μέρα που σκεφτήκαμε να πάμε είτε Έδεσσα, είτε Χαλκιδική. Μου αρέσουν οι καταρράκτες και θα ήθελα Έδεσσα.... Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Για το ξενοδοχείο και μέρη να επισκεφθώ κοντινά εκεί?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τοσο αναγκη εχετε να σας φαει η ζεστη το καλοκαιρι που θα πληρωσετε κιολας για το πετυχετε; Αν πεσετε και σε καυσωνα ζητω που καηκατε!

Καλυτερα να μεινετε 1 μερα Θεσσαλονικη αφου θες να τη δεις (φτανει μια μερα μπορεις να δεις αρκετα) και τις υπολοιπες Χαλκιδικη ή καπου αλλου παραθαλασσια. Αν εχετε δικο σας αυτοκινητο πεταγεστε και μια μερα Εδεσσα.

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Δες τη Θεσσαλονίκη και πήγαινε Χαλκιδική.Έδεσσα μην πάς καθόλου κατά την ταπεινή μου άποψη.Πήγαινε κάποια άλλη στιγμή χειμώνα.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
οντως ιουλιο στη θεσσαλονικη?δεν παλευεται..
δειτε μια μερα τα βασικα αξιοθεατα της και πατε στο πρωτο η δευτερο ποδι στη χαλκιδικη (το δευτερο εχει τις καλυτερες παραλιες).

οντως εδεσσα λιγο ακυρο να πατε κατακαλοκαιρο..δεν εχει και κατι τρελο να δεις.πας καποια αλλη στιγμη και το συνδιαζετε με χειμερινη εξορμιση στα χειμερινα θερετρα της πελλας.

επισης για βολτα ειναι τελεια να πατε στο Sani Resort γυρω απ το ιδιωτικο λιμανι Sani Marina..ειναι στο πρωτο ποδι χαλκιδικης και πολυ κοντα απο θεσ/νικη..εχει εμπορικα,μαγαζια,παραλια (αν θυμαμαι 30 ευρω το ζευγαρι),θα δεις τα πιο ακριβα ιδιωτικα σκαφη και γενικα ειναι ενα καταπληκτικο μερος για μια ημερισια.

paefstra

Member
Η Έδεσσα είναι ωραιότερη το χειμώνα. Το καλοκαίρι θα ευχαρηστηθείς τη φύση, αλλά ερημιά και ζέστη. Όλοι πάνε παραλία, βλέπεις.

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Έχει πολλά και ωραία μέρη γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Τώρα το θέμα είναι εσείς τι θέλετε να δείτε. Εννοώ, μπορείτε να επισκεφθείτε ας πούμε μέχρι και σπήλαια. Εσείς τώρα αν θέλετε να πάτε οπωσδήποτε στην Έδεσσα, καλώς. Διαφορετικά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές.

\Θα συμφωνήσω ωστόσο με τους απο πάνω. Καλοκαιριάτικα στη Θεσσαλονίκη είναι ωραία μόνο... μετά τις 21:00 το βράδι, που και πάλι σκας από τη ζέστη αλλά τουλάχιστον δροσίζεσαι με ένα κοκτέιλ ή παγωμένη μπίρα στα καραβάκια-bars που υπάρχουν στην παραλία!

Μία καλή λύση είναι να.... αλλάξετε τα σχέδιά σας και να επισκεφθείτε τη Θεσ/νίκη, την Έδεσσα, κτλ λίγους μήνες μετά :)

MissPaparazzi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΣΙΑ
Ευχαριστώ!

Σαε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! ειλικρινά δεν ήξερα ότι δεν θα ήταν καλύτερη επιλογή η Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο... Είμαι από Κύπρο και δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με ζέστη και κρύο... Δυστυχώς έχω κλείσει ήδη εισητήρια, οπόταν ούτως ή άλλως θα παρευρεθώ Ιούλιο εκεί :):p

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπον αφου εχεις ηδη βγαλει αεροπορικα ολα διορθωνονται...
Θα πατε Χαλκιδικη και θα μεινετε και μια μερα (κατα προτιμηση την τελευταια Θεσσαλονικη). Στη Χαλκιδικη αν δεν εχετε αμαξι καλο θα ηταν να προτιμησετε το πρωτο ποδι ή στην εσχατη αν θελεις δευτερο να πατε Μαρμαρα ή Σαρτη. Απο το πρωτο ποδι κι αφου θα εισαι και με τη μαμα θα σου προτεινα Αφυτο και σαν δευτερες επιλογες Χανιωτη ή Πευκοχωρι (αν θελετε τη θαλασσα στα ποδια σας).

Τωρα αν δεν θελετε τετοιου τυπου διακοπες μπορειτε να μεινετε Θεσσαλονικη, να την εχετε σαν βαση και να επισκεφθειτε διαφορα μερη οπως τη Βεργινα, την Εδεσσα, τα Λουτρα του Ποζαρ, το Διον, τη Λιμνη Κερκινη, το σπηλαιο των Πετραλωνων, τα Μετεωρα και την κοσμοπολιτικη Κασσανδρα. Ακομα μπορειτε να κανετε κρουαζιερα γυρω απο το Αγιο Ορος.

Αποφασιστε τη θελετε και εδω ειμαστε για να βοηθησουμε για τα υπολοιπα και να κανουμε πιο συγκεκριμενες προτασεις.

@giannismits στο Sani υπαρχει και το beach bar Anemos που βρισκεται ακριβως εξω απο το ξενοδοχειακο συγκροτημα μπροστα απο το camping που εχει φυσιλογικες τιμες. Αν τα γουστα σου θελουν Μπουσουλα και να κανεις μπανιο διπλα σε celebs, λεφταδες και ψωνια τοτε πληρωνεις κατι παραπανω (γυρω στα 15-20 το ατομο). Ειναι βεβαια και η θεα μοναδικη αφου απεναντι αγναντευεις τον υδροβιοτοπο με τα δεκαδες ειδη πτηνων (περιοχη Natura).
Αν πας μονο για βολτα στη μαρινα και το ξενοδοχειο και αφησεις το αυτοκινητο εκτος δεν πληρωνεις τιποτα για να μπεις. Αν θελεις να παρκαρεις μεσα πληρωνεις 20 ευρω για το αυτοκινητο που τα εξαργυρωνεις στα μαγαζια μεσα (οχι σε ολα σ' αυτα που εχουν το ειδικο σημα)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έχει celebs, λεφτάδες και ψώνια στο Μπούσουλα; Εγώ μόνο κάτι Γερμανούς ξεροψημένους και Ρώσους αναψοκοκκινισμένους βλέπω

Καλός ο Άνεμος αλλά πολύς πολύς κόσμος. Πάτε στη Χελώνα λίγο παραπάνω..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Έχει celebs, λεφτάδες και ψώνια στο Μπούσουλα; Εγώ μόνο κάτι Γερμανούς ξεροψημένους και Ρώσους αναψοκοκκινισμένους βλέπω
Ε καποιοι απο τους αναψοκοκκινοξεροψημενους Γερμανορωσους ηταν λεφταδες, celebs μπορει να ετυχε και να μην ειχε. Ψωνια δεν ειδες επειδη δεν ειχες καθρεφτη μαζι σου...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ε καποιοι απο τους αναψοκοκκινοξεροψημενους Γερμανορωσους ηταν λεφταδες, celebs μπορει να ετυχε και να μην ειχε. Ψωνια δεν ειδες επειδη δεν ειχες καθρεφτη μαζι σου...
Δεν έχω πάει μόνο μία φορά...Και καθρέφτη έχω, πως δεν έχω. Κοιτάζομαι, ξανακοιτάζομαι αλλά μόνο εμένα βλέπω κάθε φορά...Την επόμενη φορά θα δανειστώ το δικό σου τον καθρέφτη που προφανώς λειτουργεί αλλιώς και δείχνει ψώνια..Ελπίζω να πιάνει παντού και όχι μόνο στον ιδιοκτήτη..:bleh:

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
@giannismits στο Sani υπαρχει και το beach bar Anemos που βρισκεται ακριβως εξω απο το ξενοδοχειακο συγκροτημα μπροστα απο το camping που εχει φυσιλογικες τιμες. Αν τα γουστα σου θελουν Μπουσουλα και να κανεις μπανιο διπλα σε celebs, λεφταδες και ψωνια τοτε πληρωνεις κατι παραπανω (γυρω στα 15-20 το ατομο).
Ποιούς λεφτάδες και ψώνια λές? Αυτά γινόντουσαν last year ...this year είναι γεμάτο Ρώσους !!!

Οσο για ξενοδοχείο αν μπορείτε να μείνετε εκτός πόλης προτιμήστε κάτι στις ανατολικές παραλίες όπως το Sun Beach στην Αγ. Τριάδα ή ακόμη και άλλα καινούργια που γίναν και συνδυάζεις και θάλασσα (εννοείται όχι σαν της Χαλκιδικής αλλά ...τρώγεται )και με αστικό λεωφορείο κατεβαίνεις στην πόλη αν θέλεις (κοινώς με 1 ευρώ) και ζέστη δεν έχει τόση όση η πόλη τον Ιούλιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα