8 Οκτωβρίου 2011 #1 G GERARD New Member Μηνύματα 1 Likes 0 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
8 Οκτωβρίου 2011 #2 tripakias Member Μηνύματα 8.182 Likes 12.795 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Εκεί Κι εγω το ελπιζω. Εγω παντως αμα συνεχισεις να γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και Bold δεν θα μπορεσω να βοηθησω σε τιποτα, στο λεω... Καλως ηρθες.
Κι εγω το ελπιζω. Εγω παντως αμα συνεχισεις να γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και Bold δεν θα μπορεσω να βοηθησω σε τιποτα, στο λεω... Καλως ηρθες.
8 Οκτωβρίου 2011 #3 Alexandraaa Member Μηνύματα 260 Likes 34 Ταξίδι-Όνειρο Αργεντινή-Κούβα Καλώς ήρθες Gerard και καλα ταξία..
8 Οκτωβρίου 2011 #4 panosast Member Μηνύματα 320 Likes 34 εξαρταται τι ειδους αποριες εχεις...καλως ηρθες!
8 Οκτωβρίου 2011 #5 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.024 Likes 2.549 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Kαλως ηρθες. Περιμενουμε τις αποριες σου.
8 Οκτωβρίου 2011 #6 tsikarita Member Μηνύματα 91 Likes 12 Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ_ΚΟΥΒΑ καλώς όρισες στο travelstories!!