• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ιταλικο πανοραμα με γκρουπ (7ημερο)???

angie89

Member
Γεια σας, θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το ιταλικο πανοραμα...ειναι με πλοιο και πουλμαν.. τις δυο μερες εισαι ουσιαστιακα στο πλοιο και στις 5 σε γυρνανε σε ρωμη και βενετια και ενδιαμεσα περνας απο φλωρεντια και πομπηια!εχει κανει καποιος αυτη την εκδρομη? ειναι δελεαστικη αλλα ταυτοχρονα μου φαινεται καπως κουραστικη απο την αποψη οτι εχεις ελευθερο χρονο τα βραδια και ενα απογευμα...!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μέσα σε 5 μέρες θα δεις ναι μεν τα βασικά, αλλά δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα. Γνώμη μου, επέλεξε μια από τις 3 πόλεις και κανόνισε να πας χωρίς γκρούπ, μόνη σου.

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
το θεμα με τα οδικα ταξιδια με γκρουπ στην ιταλια εχει αναφερθει στο παρελθον ,κανε μια αναζητηση και θα βρεις πολλα σχολια.
5 μερες για ναπολι (πομπηια) ρωμη ,φλωρεντια ,βενετια.
τετοιο προγραμμα δεν θα εφτιαχνα ουτε για εχθρο μου ,μηπως να το σκεφτειτε για αεροπορικο ταξιδι και μετα με νοικιαρικο αυτοκινητο και μονοι σας?
και φυσικα με λιγοτερες πολεις

σαιτας

Member
μεσα στους δρομους θα ειστε. επελεξε κατι αλλο με λιγοτερα χιλιομετρα. στο προγραμμα θα μπορουσε να λειπει η βενετια, να δειτε τα υπολοιπα

angie89

Member
ολα τα προγραμματα ολων των ταξιδιωτικων τα οδικα ειναι ιδια... λες και εχουν κανειαντιγραφη και επικολληση ο ενας απο τον αλλον!!!! τα αεροπορικα ειναι μονο ρωμη η' μονο βενετια...! και επειδη ειναι ουσιαστικα η πρωτη φορα πυ θα ταξιδεψουμε εξωτερικο...θα θελαμε να ειμαστε με γκρουπ γιατι μονοι και στην ιταλια...η συνεννοηση με αγγλικα εχω ακουσει οτι ειναι και λιγο δυσκολη! εγω αλλη μια φορα εχω παει σε αλλη χωρα και αυτο ηταν πριν 5 χρονια στα 16 μου με γονεις και με γκουπ στην τυνησια! ειμαστε βεβαια ανοιχτοι και σε αλλες προτασεις ταξιδιων απλα εχουε σκοπο να ξοδεψουμε το πολυ μεχρι 750 ευρω! αν εχετε να προτεινετε κατι πολυ ευχαριστως!!:D

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
τι ημερομηνιες θα πατε?
750 ευρω το ατομο ή το ζευγαρι?
οι ιταλοι ειναι καλοι στην παντομιμα :) ,θα βρεις ακρη μην αγχωνεσε

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
ολα τα προγραμματα ολων των ταξιδιωτικων τα οδικα ειναι ιδια... λες και εχουν κανειαντιγραφη και επικολληση ο ενας απο τον αλλον!!!! :D
Η τακτική των γραφείων είναι να χωρέσουνε όσα πιο πολλά μέρη γίνεται σε ένα ταξίδι γιατί όπως λένε, οι Έλληνες όταν πάνε κάπου θέλουνε να τα δούνε όλα και από αυτό εξαρτάτε πιο πρακτορείο θα διαλέξουν για να κλείσουν.
Οπότε αν σε ενδιαφέρει να δεις έστω και επιφανειακά πολλά και αντέχεις τις συνεχείς μεταφορές με το λεωφορείο πας με πρακτορείο , αλλιώς κλείνεις μόνη

angie89

Member
μεχρι 750 ατομο.. (οσο λιγοτερα βεβαια τοσο το καλυτερο ειδικα για εμενα για να μου μεινουν για ψωνια) δεν δουλευουμε καπου οποτε δεν εχουμε και θεμα χρονου... απλα λεγαμε το συντομοτερο .. αν ειναι να κλεισουμε απλα την οδικη πρεπει να το κανουμε αμεσα γιατι η επομενη αναχωρηση ειναι 24/7 μετα αυξανονται οι τιμες για τον αυγουστο καιγια να κανεις την ιδια ακριβως εκδρομηι!!

τα γραφεια δυστυχως κανουν ακριβως αυτο που ειπεςπροσπαθουν να χωρεσουν πολλα σε λιγες μερες... αλλα δεν σκεφτονται ομως να φτιαξουν και ενα πακετο λιγο πιο χαλαρο! στην τυνησια π.χ ειχες πολλες προοπτικες!! ειτε θα εκλεινες ενα πακετο ολη μερα στο τρεξιμο ή τελειως χαλαρα ή συνδιασμο και των δυο!

varioAthens

Member
5 μέρες δεν φτάνουν μόνο για τη Ρώμη, όχι για να διασχίσεις τη μισή Ιταλία! Και άλλωστε στην ηλικία που είστε θα χωθείτε σε ένα γκρούπ με συνταξιούχους? :roll:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Επειδή μάλλον δε θα σας πείσουμε να μην πάτε με γκρουπ, εγώ θα πρότεινα να πάτε τουλάχιστον μια αεροπορική στη Ρώμη με εκδρομή στη Φλωρεντία. Έτσι θα είστε χαλαροί, θα απολαύσετε περισσότερο και τις δύο πόλεις και αν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να ζητήσετε εκδρομή (αν υπάρχει προαιρετικά) σε Νάπολη και Πομπηία. Αφήστε τη Βενετία να τη δείτε κάποια άλλη στιγμή με την ησυχία σας, να περιπλανηθείτε στα στενά της ΧΩΡΙΣ γκρουπ και να την απολαύσετε.

angie89

Member
καποια αλλη προταση λοιπον?? δεν εχουμε παει καπου αλλου οποτε μπορειτε να προτεινεται οτιδηποτε...

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
εγω θα σου ελεγα για 5 μερες ρωμη και μια περαντζαδα 2 ημερων απο φλωρεντια.αν εισαστε ανθεκτικοι ισως και μια μονοημερη στην πομπηια οσο θα εισαστε στη ρωμη.
αεροπορικα για αργα αυγουστο (16 και μετα) ειναι καπου 250 το ατομο
για το τραινο υπολογισε 70-120 το ατομο με επιστροφη
για ξενοδοχειο ρωμης 175 το ατομο
για φλωρεντια 60-80 το ατομο
δλδ 600 το ατομο βαρια βαρια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη